2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεύρυναν τις γνώσεις τους στο Kyokushin Budokai οι συμμετέχοντες στο χθεσινό σεμινάριο στην Καλαμπάκα [150 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/02/2015 20:15:24
Την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο Kyokushin Budokai είχαν χθες το απόγευμα αθλητές από την Καλαμπάκα και άλλες πόλεις της Ελλάδας με αφορμή ακόμη ένα σεμινάριο πολεμικών τεχνών που διοργάνωσε...

ο προπονητής της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων και Branch Chief Ελλάδας της WKB sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan στο κλειστό Βλαχάβειο Γυμναστήριο της πόλης μας.

Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ένας από τους κορυφαίους αθλητές και δασκάλους των πολεμικών τεχνών παγκοσμίως και πρόεδρος του World Kyokushin Budokai, ο Hanshi Pedro Roiz, 8 dan, που παρουσίασε με την απλότητα που τον διακρίνει τεχνικές kihon, katas και kumite. Με υπομονή "διόρθωνε" τα όποια λάθη στις κινήσεις των αθλητών δείχνοντας ο ίδιος τη σωστή στάση του σώματος ανάλογα με την κάθε κίνηση, καθώς παρατηρούσε επιμελώς τους αθλητές.

Τέλος ο Hanshi αναφέρθηκε στη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών που αποτελεί διαχρονικά τον ακρογωνιαίο λίθο και το σημείο αναφοράς σε κάθε πολεμική τέχνη, όπως και στο Kyokushin Budokai.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15804
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ