facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



«ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας» - Σύσκεψη στη Λάρισα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/03/2022 11:58:58
«ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας» - Σύσκεψη στη Λάρισα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Στην τεχνική σύσκεψη για τον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε εχθές στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστού Κων/νου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γεώργιος.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν από τους υπεύθυνους της Cycling Greece το αγωνιστικό πρόγραμμα, οι φανέλες των ποδηλατών, οι διαδρομές, οι ομάδες καθώς και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στις πόλεις της Θεσσαλίας οι οποίες έχουν στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης των απλών πολιτών με το ποδήλατο αλλά και της οδηγικής ασφάλειας.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας» για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών καθώς η προβολή της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του ποδηλατικού γύρου θα είναι πολύ μεγάλη και τα οφέλη μιας τέτοιας διαφήμισης θα είναι αντίστοιχα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κων/νος τόνισε «Είναι ένα μοναδικό, ένα μεγάλο, ένα ξεχωριστό γεγονός που ξεπερνά τα όρια της Θεσσαλίας, της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος αναβιώνει αναβαθμισμένος μετά από 10 χρόνια χάρη στις προσπάθειες, τη βούληση και την αποφασιστικότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που έκανε πράξη ένα όραμα ετών».

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων απευθύνοντας χαιρετισμό και καλωσόρισμα απευθυνόμενος προς την ηγεσία του Υπουργείου υπογράμμισε: «Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Να βάλουμε το ποδήλατο στη ζωή μας. Τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα σας περιμένουν».

Από το γραφείο του Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
LWGIT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ