facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Διεθνής Πιστοποίηση Kosher για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ - Έλαβε το «διαβατήριο εξαγωγών» της Εβραϊκής κοινότητας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/11/2021 17:27:07
Διεθνής Πιστοποίηση Kosher για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ - Έλαβε το «διαβατήριο εξαγωγών» της Εβραϊκής κοινότητας
Ραβίνος Eliezer Wolff, Av Beth Din και Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΘΕΟΝΗ ΑΕ
Ένα 100% ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο απέκτησε την πιστοποίηση Kosher, απαραίτητη προϋπόθεση κατανάλωσης τροφίμων από μεγάλη μερίδα του Εβραϊκού πληθυσμού...

αλλά και επιθυμητή πιστοποίηση για εκατοντάδες χιλιάδες απλούς καταναλωτές κυρίως σε Η.Π.Α. αλλά και Ρωσία, Γαλλία και Νότια Αφρική. Ακολουθώντας το ιδιαίτερα αυστηρό πρωτόκολλο για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ΘΕΟΝΗ υποδέχτηκε τον ραβίνο Eliezer Wolff, Av Beth Din στις εγκαταστάσεις του στη Βατσουνιά του νομού Καρδίτσας, ο οποίος ανέλαβε την εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής προκειμένου να επαληθεύσει ότι το ΘΕΟΝΗ ακολουθεί τα πρότυπα και πληροί όλες τις προδιαγραφές για την εν λόγω πιστοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ αποτελεί ήδη ένα εδραιωμένο brand σε πολλαπλά σημεία πώλησης ανά τον κόσμο με την εξαγωγική του δραστηριότητα και το δίκτυο πωλήσεων να διευρύνονται με ταχείς ρυθμούς. Αποτελώντας έναν δυνατό παράγοντα στην παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, το ΘΕΟΝΗ ξεχωρίζει για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.

Η κατάκτηση του Kosher Certificate ενισχύει τη διεθνή παρουσία που σημειώνει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.

Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Instagram: @theoninaturalmineralwater
Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
#TheoniWater #DrinkNatureWise

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.
Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα  ΙΙ  Τ 24450-61200  ΙΙ  Μαρία Μπλέτσα ΙΙ [email protected]

PR Agency
CONCEPT Communication Strategies I 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά
[email protected] 
Μαρία Μεϊντάνη
[email protected]
Αλεξάνδρα Καπέτη
[email protected]

ΘΕΟΝΗ - Εργοστάσιο



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3TD2Q
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ