1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kyokushin Fighting Styles στην Καλαμπάκα - Το απόγευμα οι αγώνες επιλέκτων [49 photos]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης  11/11/2012 15:26:04

Μια άκρως επιτυχημένη αθλητική ημέρα αφιερωμένη στην πολεμική τέχνη Kyokushin διοργάνωσε ο Α.Σ. Καράτε Μετέωρα με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμπάκας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας με οικοδεσπότη τον Γιάννη Παπαπούλιο...

 

 

 

...Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kyokushin Fighting Styles πραγματοποιήθηκε στο "Βλαχάβειο" Κλειστό Γυμναστήριο με αθλητές όλων των κατηγοριών απ' όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται στην πόλη μας.

Το συγκεκριμένο στυλ καράτε, όπως και όλη η φιλοσοφία αυτών των πολεμικών τεχνών, προσφέρεται για την ανάπτυξη και διατήρηση της φυσικής δύναμης και κατάστασης και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αυτοάμυνας. Για τους ειδικούς είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Το Kyokushin karate είναι τρόπος ζωής που υπερβαίνει κατά πολύ το πλαίσιο μιας άσκησης.

Ανέξαρτήτως πάντως φιλοσοφίας και ιδεολογίας, ειναι ευχάριστο να βλέπουμε μικρά παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό που τόσο εξήραν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ως προς την προσφορά του στο σώμα και το πνεύμα.

¶ξιο αναφοράς για τη σημερινή ημέρα είναι πως καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων, ουδείς από τους παρευρισκομένους γονείς δεν εξέφρασε την παραμικρή διαμαρτυρία για απότέλεσμα. Αρκέστηκαν στην επιβράβευση και στη συμπαράσταση των παιδιών τους. Πάνω απ' όλα το ευ αγωνίζεσθαι. Αυτό εξάλλου διδάσκεται πρωταρχικά στις πολεμικές τέχνες.

 

 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15804
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ