8/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Διαδικτυακό πρόγραμμα στη Βιβλιοθήκη από το Εργαστήρι Θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/10/2021 09:53:18
Η Βιβλιοθήκη συμμετέχει στο διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαιδευτικού δράματος που οργανώνει το Εργαστήρι Θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου, με τίτλο «Η Ελίζα ταξιδεύει με παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα»...

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη από το Εργαστήρι Θεάτρου με θεατρολόγους και εκπαιδευτικούς που θα συνδεθούν μέσω Zoom και απευθύνεται σε παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το έργο πραγματεύεται την ιστορία ενός διαφορετικού κοριτσιού που μαζί με τους φίλους της και ένα παπαγάλο ναυλώνει ένα πλοίο για να βρει τον αγαπημένο της. Το έργο, μέσα από την αφήγηση μιας συναρπαστικής περιπέτειας, πραγματεύεται θέματα όπως η φυσική απόσταση και η συναισθηματική εγγύτητα, ανατρέπει έμφυλα στερεότυπα, κοινωνικούς ρόλους, αναδεικνύει τη συντροφικότητα, τη φίλια, την εσωτερική δύναμη και την ελπίδα.

Στο τέλος του προγράμματος, η κα Ξένια Καλογεροπούλου, σε ολιγόλεπτο βίντεο, θα μοιραστεί με τα παιδιά τις δικές της σκέψεις και αναζητήσεις που την οδήγησαν στη συγγραφή της Ελίζας.

Το πρόγραμμα διαρκεί 2 ώρες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 20 άτομα.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλ.: 24320.23041-3

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
OAJMW
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ