facebook  youtube  twitter  instagram 18/3/2025
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



ΔΕΥΑΜ | Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης σε χωριά του ορεινού όγκου [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/04/2024 09:04:46
ΔΕΥΑΜ | Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης σε χωριά του ορεινού όγκου [φώτος]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΥΑΜ: Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης σε χωριά του ορεινού όγκου

Σωλήνες και υλικά για την αποκατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κρανιάς Ασπροποτάμου παρέλαβε η ΔΕΥΑ Μετεώρων. Εδώ και περισσότερες από δεκαπέντε μέρες μηχανήματα και συνεργεία της ΔΕΥΑ Μετεώρων και του Δήμου επιχειρούν στην Κρανιά υλοποιώντας εργασίες διάνοιξης δρόμων και αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης το οποίο είχε υποστεί ζημιές από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου (Daniel). Μετά την προμήθεια των καταλλήλων υλικών προχωρούν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε όλη την Τοπική Κοινότητα Κρανιάς (Κρανιά, Κονάκια και Δολιανά).

Παρόμοιες εργασίες αποκατάστασης δικτύων ύδρευσης έχουν ξεκινήσει ή έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν άμεσα και σε άλλα χωριά του ορεινού όγκου που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel. Όπως, σε Αγία Παρασκευή Ασπροποτάμου, Αμπελοχώρι, Αηδόνα, Παλαιοχώρι, Κορυδαλλό, Αμπέλια, Κλεινοβό, Καστανιά και Αμάραντο.  

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑ Μετεώρων είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης σε όλους τους οικισμούς του Δήμου προκειμένου οι δημότες να έχουν πρόσβαση στο βασικότερο κοινωνικό αγαθό που είναι το νερό.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
KVFIS
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2025 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ