facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δάκρυσε μέχρι και το παρκέ στο Παλέ από την επιστροφή του ...γίγαντα!! [video]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/05/2013 16:42:03
Δάκρυσε μέχρι και το παρκέ στο Παλέ από την επιστροφή του ...γίγαντα!! [video]
Ο Ανέστης Πεταλίδης κάποτε είχε πει για τον Νίκο Γκάλη: "Θα αποδείξει ότι ένας μπορεί να κερδίσει πέντε". Μόνο που ο "γκάγκστερ", πάντοτε ανώτερος των προσδοκιών, κέρδισε τις καρδιές ενός ολόκληρου λαού...

Ο "χαλαρός" Μπουτάρης έκανε το αυτονόητο φορώντας τα γυαλιά στους προκατόχους του, αλλά και σε όλους τους φέροντες εξουσία ανά την Ελλάδα.

Χθες σε μία συγκινητική τελετή, στο Αλεξάνδρειο περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι του Άρη αποθέωσαν το θρύλο, τον κατά γενική ομολογία σπουδαιότερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών.

Ο «δράκος» δάκρυσε: "Ευχαριστούμε πολύ! Εκ μέρους όλων των παιδιών, έχουμε ανατριχιάσει! Κάνατε το μπάσκετ πολύ ελκυστικό σε όλη την Ευρώπη με πρωτοπόρο τον Νίκο. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα. Βοηθήστε την ομάδα σήμερα".

Ο Στηβ Γιατζόγλου: "Δεν είναι μέρα για να δακρύσω, αλλά μέρα που τιμάμε το δικό μας Μάικλ Τζόρνταν! Ηρθαμε εδώ να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ίσως και γιατί μου έβαλε 50 πόντους στη μούρη".

Όπως καταλαβαίνεται ακολούθησε παναδαιμόνιο!

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν στο παρκέ του Παλέ βρέθηκαν οι Μπάνε, Κόρφας, η αράχνη (Φασούλας) και ο Magic (Σταυρόπουλος). Ελάχιστοι αποδοκίμασαν, οι περισσότεροι χειροκρότησαν παρατεταμένα!

Το «χορό» των προσκεκλημένων άνοιξαν τα μέλη της ομάδας του '79 με τους δύο προπονητές του Γκάλη, το Γιάννη Ιωαννίδη και το Λάζαρο Λέσιτς. Τους ανθρώπους που πριν από 34 χρόνια αποτέλεσαν την πρώτη αθλητική οικογένεια του Νικ, αυτή στην οποία ο "γκάλμαν" μεγαλούργησε!

Ο Γκάλης σαν άλλος ζογκλέρ, αμήχανα φερόμενος από το παραλήρημα του κόσμου, πήρε μία μπάλα στα χέρια και τη στριφογύρισε πάνω στο δείκτη του χεριού του, έτσι για να προσφέρει ικανοποίηση, για να ευχαριστήσει τους πιστούς που προσήλθαν σ' αυτήν την προσκυνηματική τελετή για να τον λατρέψουν!

Ομπράντοβιτς, Βολκόφ, Βράνκοβιτς, Βιγιακάμπα, Νόρις, Ράτζα, Τζάμσι ήταν όλοι εκεί, για τον Γκάλη...

Ο Νικ: "Σας αγαπάω πολύ! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να κρεμάει τη φανέλα ενός παίκτη η αγαπημένη του ομάδα. Καλύτερα αργά, παρά ποτέ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και κανείς δεν μπορεί να διακριθεί μόνος του".

Λίγα λεπτά αργότερα, στην οροφή του "Nick Galis Hall" από χθες, κρεμάστηκε η φανέλα με το Νο 6, αφού πρώτα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ζητούσε «δημόσια συγγνώμη» γιατί ο σύλλογος άργησε να τιμήσει τον Γκάλη.

Αντώνης Βλιώρας

video

      

 φωτογραφίες



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2R015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ