27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 



Cheesecake σοκολάτας με φρέσκες φράουλες

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  04/04/2017 13:20:57
• Μερίδες:8
• Χρόνος προετοιμασίας: 15'
• Χρόνος μαγειρέματος: 15'
• Έτοιμο σε: 30'...

ΥΛΙΚΑ

για τη βάση
• 1 πακέτο μπισκότα Digestive, θρυμματισμένα
• 100γρ. βούτυρο 82%, λιωμένο
• 50γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
• ξύσμα από ½ λεμόνι

για την κρέμα
• 500γρ. τυρί μασκαρπόνε
• 300ml γάλα
• 150γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη

για τη διακόσμηση
• 200γρ. φράουλες φρέσκες, ψιλοκομμένες
• λίγο φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά)
• λίγο σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Φτιάχνετε πρώτα τη βάση: Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. To αφήνετε στην άκρη.

Ετοιμάζετε την κρέμα: Ρίχνετε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε ένα μπολ. Βράζετε το γάλα και το ρίχνετε στο μπολ με τη σοκολάτα. Με ένα σύρμα ανακατεύετε καλά για να λιώσει η κουβερτούρα.

Ενσωματώνετε το μασκαρπόνε στο μίγμα της κουβερτούρας.

Παίρνετε 8 χαμηλά ευρύχωρα ποτήρια και τα γεμίζετε με εναλλάξ στρώσεις από μπισκότο, φράουλες και κρέμα μέχρι πάνω.

olivemagazine.gr




Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα






 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ