facebook  youtube  twitter  instagram 22/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 Budokai Fighters Papapoulios: 100% επιτυχία στις εξετάσεις 1ου & 2ου dan - Από 27/8 οι εγγραφές - Έναρξη μαθημάτων 3/9 dojo Καλαμπάκας - 4/9 dojo Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/08/2018 12:09:59
Budokai Fighters Papapoulios: 100% επιτυχία στις εξετάσεις 1ου & 2ου dan - Από 27/8 οι εγγραφές - Έναρξη μαθημάτων 3/9 dojo Καλαμπάκας - 4/9 dojo Τρικάλων

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1ου & 2ου DAN - ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΑ ΜΑΘΗΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ

Η τρίτη μέρα του Summer Camp 2018 (Κυριακή 24/6) πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις απονομής 1ου και 2ου dan (συμμετείχαν συνολικά 14 άτομα).

Οι εξεταζόμενοι αθλητές τα πήγαν πάρα πολύ καλά τόσο στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, όσο και σε τεχνικές jiu jitsu, στην σωστή εκτέλεση των kihon και katas, αλλά και στην εκτέλεση των fights...

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Όλοι οι αθλητές πέρασαν επιτυχώς από τη εξεταστική διαδικασία, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την WKB Hellas και τον Αρχηγό-Εκπρόσωπό της Sensei Παπαπούλιο Ιωάννη.

Ειδικότερα στις εξετάσεις συμμετείχαν:

Για το 1ο dan - μαύρη ζώνη

α) από τα dojo του Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου (Budokai Fighters Papapoulios), οι αθλητές: ΣΒΗΝΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΝΤΑΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΩΡΟΥΣΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΒΡΑΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και ΜΑΝΔΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
β) από τα dojo του Sensei Αντώνη Λεωνίδα, οι αθλήτριες: ΣΙΜΠΛΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΠΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Για το 2ο dan

από τα dojo του Sensei Γιώργου Ρόμπου, οι εκπαιδευτές: ΡΟΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΡΟΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Απ' όλους τους μαθητές του Dojo της Καλαμπάκας εκείνος που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν ο Χρήστος Βακουφτσής.

Ως επιβράβευση αριστείας για τις εξαιρετικές του επιδόσεις ο δάσκαλός του Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης αποφάσισε να του προσφέρει δωρεάν (χωρίς δίδακτρα) τα μαθήματα όλης της αθλητικής σεζόν 2018-2019.


ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στη σχολή μας, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες 6-8 μ.μ. στο χώρο των δύο dojo:

Dojo Καλαμπάκας: αρχή οδού Βυτουμά, τηλ. 2432078446, κιν. 6974737842
Dojo Τρικάλων: Καλαμπάκας 54, τηλ. 2431778250

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε:
• για τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 για το Dojo Καλαμπάκας
• για την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 για το Dojo Τρικάλων
με τμήματα προσαρμοσμένα σε όλες τις ηλικίες και το επίπεδο των αθλητών.

Υπεύθυνος τμημάτων και διδάσκων της σχολής είναι ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4 DAN, Αρχηγός-Εκπρόσωπος της World Kyokushin Budokai Hellas. Ο ίδιος, ως πιστοποιημένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, φροντίζει για τη σωστή διάδοση των πολεμικών τεχνών σε όλες τις ηλικίες με υπευθυνότητα και πολύ μεράκι.

Σκοπός και στόχος της σχολής και της World Kyokushin Budokai Hellas είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών μέσω των διδασκόμενων μαχητικών αθλημάτων KYOKUSHIN BUDOKAI, JU-JITSU και KICK BOXING. Απώτερος σκοπός η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής Παπαπούλιος Ιωάννης ρίχνει τη μέγιστη βαρύτητα και προσοχή.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Budokai Fighters Papapoulios» είναι αναγνωρισμένος από το ελληνικό κράτος, αποτελεί μέλος δύο ελληνικών ομοσπονδιών (της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing), διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με νόμιμες άδειες λειτουργίας, και παρέχει σε όλους τους μαθητές-σπουδαστές αναγνωρισμένα διπλώματα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δίνοντας τους τη δυνατότητα, ανάλογα με τις επιδόσεις τους (σε πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα), περαιτέρω μοριοδότησης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.kyokushinbudokai.gr

Σας περιμένουμε όλους για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν και να κατακτήσουμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους, βάζοντας τον πήχη της επιτυχίας ακόμα πιο ψηλά για τις χρονιές που έρχονται!

Καλή σεζόν!Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8HJ7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ