facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Αυτοδυναμία ΝΔ προβλέπει ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δημοσιεύθηκε από: Μικέλης Χατζηγάκης  19/04/2019 08:44:43
Αυτοδυναμία ΝΔ προβλέπει ο Μικέλης Χατζηγάκης
«Η ΝΔ θα επιτύχει αυτοδυναμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας ισχυρός πρωθυπουργός» τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Ζυγός...

Ο Μικέλης ανέλυσε το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ και το πως σκοπεύει η κεντροδεξιά παράταξη να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να βοηθήσει τα μεσαία και χαμηλά στρώματα που πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στην προτεραιότητα Μητσοτάκη για βελτίωση της καθημερινότητας των πολίτων, από την μείωση των φόρων μέχρι την διασφάλιση της ασφάλειας την τάξης σε όλη την επικράτεια. «Με την ΝΔ τα άβατα τύπου Εξαρχείων θα τελειώσουν. Η ασφάλεια και η τάξη δεν είναι μόνο ένα δημόσιο αγαθό. Είναι συστατικό στοιχείο και προϋπόθεση για την λειτουργεία της δημοκρατίας μας. Τα ζήτημα αυτό θα μπει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας».

Συγχρόνως, σχετικά με την εκτίμηση του για την εκλογική μάχη, ο Μικέλης τόνισε τα εξής:

«Προβλέπω ότι η ΝΔ θα καταφέρει επιτύχει μια μεγάλη νίκη και να κερδίσει την αυτοδυναμία, και ο Μητσοτάκης θα είναι ένας ισχυρός πρωθυπουργός για να υλοποιήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του. Εμένα Κώστα με ενδιαφέρει όμως πιο πολύ και η επόμενη μέρα. Η πραγματικά μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι να καταφέρουν τα νέα παιδιά να βρουν δουλειές και να μείνουν εδώ στην πατρίδα. Η πραγματικά μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι να καταφέρουν οι συνταξιούχοι να έχουν μια αξιοπρεπή σύνταξη. Η μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι να καταφέρουν οι αγρότες να έχουν υψηλότερα εισοδήματα. Σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε από την πρώτη κιόλας μέρα».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72661
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ