facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Αχαΐα: Το χρυσό μυστικό ενός αγρότης - Άφησε στην κόρη του κληρονομιά δύο βαρέλια με χρυσές λίρες

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/08/2018 09:42:51
Αχαΐα: Το χρυσό μυστικό ενός αγρότης - Άφησε στην κόρη του κληρονομιά δύο βαρέλια με χρυσές λίρες
Σχετικά πρόσφατα, ένας χωρικός και ταπεινός αγρότης, λίγο πριν αποβιώσει, κάλεσε τη θυγατέρα του και της είπε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού τους, όπου εκεί θα έβρισκε δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες!...

Δύο βαρέλια με, διόλου κάλπικες, χρυσές λίρες άφησε αγρότης στην κόρη του προτού πεθάνει! Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία, που όμως είναι αληθινή και καταγράφεται σε πεδινό χωριό της Αχαΐας, με πρωταγωνιστές πατέρα και κόρη. Ο μεν πατέρας φαίνεται να έκρυβε καλά, επί πολλά χρόνια, ένα επτασφράγιστο μυστικό, η δε κόρη νόμιζε πως ονειρευόταν όταν αυτός, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, της αποκάλυψε κάτι που φάνταζε σαν σκηνή από παραμύθι!

Σχετικά πρόσφατα, ένας χωρικός και ταπεινός αγρότης, λίγο πριν αποβιώσει, κάλεσε τη θυγατέρα του και της είπε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού τους, όπου εκεί θα έβρισκε δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες!

Μέσα στο πόνο της, για την απώλεια του ανθρώπου της, η ανύπαντρη κόρη, όχι μόνο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αλλά θεώρησε πως τα λόγια του ήταν απόρροια της ασθένειάς του και της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του, που έδειχνε να τον οδηγεί σύντομα στον θάνατο.

Μέρες αργότερα όμως, η κόρη θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του πατέρα της και πράγματι πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει, για να βρεθεί μπροστά σε έναν πραγματικό θησαυρό, μη πιστεύοντας στα μάτια της. Τα 'χασε, αφού ποτέ μέσα στην οικογένεια ο πατέρας δεν είχε δείξει να έχει οικονομική άνεση, αλλά ήταν σε όλη του τη ζωή ένας απλός βιοπαλαιστής της υπαίθρου. Επιπλέον, όμως βρέθηκε εξαπίνης, να μην ξέρει πώς θα διαχειριστεί το σημαντικό αυτό εύρημα.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την τυχερή και "ζάπλουτη" πλέον νύφη (!) να μην έχει πει το παραμικρό σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Έχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.

pelop.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
O9JLV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ