facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Αθλητές της WKB Hellas ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών [115 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/12/2022 11:07:05
Αθλητές της WKB Hellas ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών [115 φώτος]

Αθλητές-μαθητές της WKB Hellas από τα Dojo Καλαμπάκας, Τρικάλων Πύλης (PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club) πέρασαν από τη διαδικασία των εξετάσεων Έγχρωμων Ζωνών το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου 2022, έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο μαθημάτων, προπονήσεων, εκπαίδευσης και προετοιμασίας.

Οι αθλητές-μαθητές εξετάσθηκαν υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου εξετάσεων για το άθλημα του BUDOKAI στην Ελλάδα, Shihan Παπαπούλιου Ιωάννη 5ο dan αλλά και των εξεταστών-βαθμολογητών που σημείωναν και βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους.

Εξετάσθηκαν στο Budokai, στο παραδοσιακό Kyokushin, στο αγωνιστικό Knock Down, σε τεχνικές Jiu Jitsu και στη σωστή εκτέλεση των Kihon, Katas και Kumite.

Οι αθλητές-μαθητές όντες ιδιαίτερα προετοιμασμένοι χάρις στη σωστή εκπαίδευση και εντατική προπόνηση, είχαν αξιόλογες επιδόσεις και κατάφεραν να λάβουν την επόμενη ανώτερη έγχρωμη ζώνη ολοκληρώνοντας τις εξετάσεις επιτυχώς.

Ο Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος απένειμε τις ζώνες στους επιτυχόντες και τους συνεχάρη έναν προς έναν, με τον καθιερωμένο τελετουργικό τρόπο ως είθισται κατά την απονομή των ζωνών.

Επίσης ευχαριστεί τους παρακάτω αναφερόμενους Shihan, Sensei και Senpai που συνέβαλλαν στην άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή των εξετάσεων: Ιωαννίδη Κωνσταντίνο, Γαλλιό Κωνσταντίνο, Αποστόλη Πέτρου, Στεφανία Γκλάρα, Γιάννη Γκλάρα, Σοφία Γκλάρα, Κατερίνα Ζτρίβα.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBKNX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ