16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Αστυνομικοί έλεγχοι σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα για μη τήρηση μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/08/2021 11:06:13
Συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για...

την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, καθώς και για τη διαπίστωση λοιπών παραβάσεων (υγειονομικές διατάξεις κ.λπ.).

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα:

• πραγματοποιήθηκαν συνολικά -1.146- έλεγχοι, εκ των οποίων -70- έλεγχοι σε καταστήματα,

• βεβαιώθηκαν συνολικά -15- παραβάσεις για μη χρήση μάσκας,

• συνελήφθησαν -4- άτομα.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις έλαβαν χώρα στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ως ακολούθως:

1) Στo Βόλο, συνελήφθη σήμερα (28-08-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί, πέραν των καθήμενων πελατών, τουλάχιστον άλλους -39- όρθιους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -10.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -15- ημέρες.

2) Στο Βόλο, συνελήφθη σήμερα (28-08-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί πελάτες, μη τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -10.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -15- ημέρες.

3) Στη Λάρισα, συνελήφθη χθες (27-08-2021) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, μία ημεδαπή, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτρια, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ηχεία, με αναπαραγόμενη μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.    

4) Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη σήμερα (28-08-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία μουσική (μουσικά όργανα με ενισχυτή και ηχεία), αναπαραγόμενη πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Επιπλέον:

• στα Τρίκαλα, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των -300- ευρώ σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη ανάρτηση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών. 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας σημειώνεται ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται, έχοντας ως σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48337
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ