13/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Α.Σ. Μετέωρα: Μέλη της διοικήσεως επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Θώμο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/06/2020 17:19:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δήμαρχο Καλαμπάκα κ. Θοδωρή Αλέκο, επισκέφτηκαν σήμερα ο πρόεδρος της ομάδος των Μετεώρων κ. Κωνσταντίνος Βαβίτσας μαζί με τον κ. Γεώργιο Βαβίτσα, στυλοβάτη της φετινής προσπάθειας της ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης μας...

και απ’ ό,τι όλα δείχνουν η οικογένεια Βαβίτσα έχει θετικές διαθέσεις και για τη νέα σαιζόν, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει εντός του Ιουνίου.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν με τον κ. Θοδωρή Αλέκο αλλά και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και αθλητισμού κ. Γεώργιο Θώμο στο γραφείο του Δημάρχου, όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον της ομάδος της πόλης και για τα σχέδια που υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη τους κ. Κώστα και Γιώργο Βαβίτσα καθώς και όλη της διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές των Μετεώρων για την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία και τόνισε πως ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή, θα είναι στο πλευρό του ιστορικού σωματείου, όπως ήταν και τη φετινή χρόνια, όπου και όταν χρειάστηκε.

Από τη μεριά της διοικήσεως υπήρξαν ευχαριστίες προς το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τη συμπαράσταση σε μια δύσκολη χρονιά και ζητήθηκε η περαιτέρω στήριξη για τη νέα η οποία, ναι μεν θα είναι ευχάριστη, αλλά συνάμα δύσκολη και επίπονη και είναι αυτονόητο πως απαιτείται η στήριξη όλων.

Επίσης συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν και με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του σταδίου και υπήρξε σύμφωνη γνώμη ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες για να δημιουργηθούν καλύτερες υποδομές.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Z348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ