21/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


  

  
 

 

 

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ - Ενημερωτική επιστολή σε ΕΠΣ Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/06/2022 13:18:39

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 13-06-22

ΠΡΟΣ: ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΥΠΟΨΗ: κ ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ της Α΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης

Κ. Πρόεδρε

Την Τρίτη 7-6-22 στην Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ποδοσφαιρικού Σωματείου Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ τα μέλη της Γ. Σ. με εκλέξανε πρόεδρε της Γενικής Συνέλευση.

Η διαδικασία των ημερήσιων θεμάτων (5) τον αριθμό έκλεισε ΟΜΑΛΑ χωρίς αντιπαραθέσεις παρουσία της Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Το διοικητικό συμβούλιο μετά τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό με παρέδωσε ως θεματοφύλακα την σφραγίδα, τα βιβλία του Σωματείου, τα ΔΕΛΤΙΑ των ποδοσφαιριστών και τα κλειδιά των αποδυτηρίων με το υπάρχων αθλητικό υλικό.

Βάσει του καταστατικού τα μέλη της Γ.Σ ομόφωνα ενέκριναν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό και απάλλαξαν από κάθε ευθύνη τα μέλη του απερχόμενου (Διοριζόμενο Δ.Σ από το Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων).

Για το 5ο Θέμα: "Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ", αποφασίστηκε να συγκληθεί και πραγματοποιηθούν οι εκλογές την Τρίτη 14 Ιουνίου από 19:00 έως 21:00, η Γ.Σ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Με πληροφόρησε ο προπονητής της Ακαδημίας ότι θέλει τα κλειδιά των αποδυτηρίων να κάνει προπόνηση διότι "έχει η ομάδα Κ16 τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος παίδων την Τρίτη 14 Ιουνίου και έχει προγραμματίσει ο ίδιος 1-2-3 Ιουλίου τουρνουά για τις παιδικές ομάδες". ΑΤΟΠΟ

Εγώ ως πρόεδρος της Γ.Σ. δεν έχω αυτό το δικαίωμα να προσλάβω εκ νέου προπονητή στην Ακαδημία και δεν του δίνω τα κλειδιά.

Πρόταση, σας παρακαλώ εάν μπορείτε να αναβάλετε το αυριανό παιχνίδι της ομάδος Κ16.

Πιστεύω αύριο, Τρίτη 14 Ιουνίου να εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της ομάδας Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ, και ο νέος Πρόεδρος θα αναλάβει όλες τις αγωνιστικές εκκρεμότητες.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με τιμή

Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
προεδρεύων της Γ.Σ.
του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΩΝShare on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26915
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ