facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | «Πάνοπλος» για το σούπερ ματς με τον Περιστέρι και με «σύμμαχο» τον κόσμο!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/02/2023 19:18:27
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | «Πάνοπλος» για το σούπερ ματς με τον Περιστέρι και με «σύμμαχο» τον κόσμο!

Πανέτοιμος να δώσει μία μεγάλη «μάχη» μαζί με τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους απέναντι στο ισχυρό Περιστέρι είναι ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» το συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη, ένα από τα πλέον πλήρη και λαμπερά στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, αναζητώντας ένα αποτέλεσμα υπέρβασης, στο δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία.

Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν καλά ότι έχουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να βγάλουν εις πέρας και χωρίς αμφιβολία, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να ευνοήσει ή να δυσχεράνει την προσπάθεια που καταβάλλεται για το μεγάλο στόχο. Ο Α.Σ.Κ., στην πρώτη του παρουσία στην υψηλότερη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα μία διαφορετική πρόκληση, «ζυμώνεται» από κάθε άποψη και μαζί με όλους όσους αποτελούν κομμάτι του, συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις να δημιουργεί τις προϋποθέσεις που δύνανται να τον διατηρήσουν σε αυτό το επίπεδο. Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, η αλληλεπίδραση που σφυρηλατείται, αφήνει βαθύ αποτύπωμα στον αθλητισμό της περιοχής και όχι μόνο, αποδεικνύοντας ότι το πλάνο και ο οργανισμός αξίζει να έχει παρόν και μέλλον.

Κάπως έτσι, βαίνουμε στη 16η αγωνιστική, με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να δίνει το πρώτο από τα τελευταία τέσσερα -μπροστά στο φίλαθλο κοινό της- παιχνίδια και να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα από την έδρα. Με τις ισορροπίες να λειαίνονται ολοένα και περισσότερο και τις ευκαιρίες να λιγοστεύουν, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος και η παρουσία του στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το προσεχές, θα δώσει αυτό που χρειάζεται στους «κυανόλευκους», ώστε να κοιτάξουν στα μάτια έναν αντίπαλο-πρωταγωνιστή στην Basket League.

Ο δρόμος για την παραμονή, περνάει λοιπόν από την Καρδίτσα και ο Α.Σ.Κ. ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Περιστέρι, δίνοντας μεγάλη έμφαση, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και στο τακτικό κομμάτι. Το βασικότερο όμως, είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πλήρης και με τη δύναμη της έδρας, επιδιώκει να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης ενός υπερπολύτιμου αποτελέσματος.

Μέχρι Σάββατο μεσημέρι η προπώληση των εισιτηρίων

Στην κορύφωσή της οδεύει η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ με το Περιστέρι.

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Τέλος, σημειώνεται ότι, όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
JVFHR
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ