facebook  youtube  twitter  instagram 19/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



 



Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Με τον σύμμαχο τον κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/11/2022 18:03:53
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Με τον σύμμαχο τον κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αγωνιστική του ανάταση επιδιώκει να βρει ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή 7:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον ΠΑΟΚ mateco για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Για την ομάδα της Καρδίτσας, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει εξαιρετική σημασία, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους και να παλέψουν για την ουσία που δεν είναι άλλη από τους βαθμούς της νίκης.

Το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς και o ανταγωνισμός του αποτυπώνεται περίτρανα στις λεπτές ισορροπίες της γενικής κατάταξης. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που αναβλήθηκε με τον Προμηθέα Πάτρας εντός έδρας για την 4η αγωνιστική, βρίσκεται μία νίκη μακριά από τα πλέι-οφ αλλά και μία πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την 7η έως και τη 12η θέση, τα δεδομένα είναι ευμετάβλητα και σε μία αγωνιστική τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Οδεύοντας, λοιπόν, στο 1/3 της κανονικής διάρκειας της περιόδου, κάθε αγώνας αποκτά προστιθέμενη αξία στη βαθμολογική συγκομιδή και αναμφίβολα, για να αντισταθμιστεί ο συντελεστής δυσκολίας της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Καρδίτσας γνωρίζει ότι η παρουσία του φίλαθλου κοινού της περιοχής είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο δρόμο για τη διεκδίκηση της νίκης. 

Ο δύο φορές πρωταθλητής και τρεις φορές κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ, μετρά επίσης ένα κύπελλο Σαπόρτα κι ένα Κόρατς, ενώ φέτος συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκρισή του στους «16» του θεσμού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίζει για τρίτη διαδοχική σεζόν έχοντας στο «τιμόνι» του τον Άρη Λυκογιάννη, ενώ από το έμψυχο δυναμικό οι Γιώργος Καμπερίδης και Νέιτ Ρένφρο ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Σε αυτή επέστρεψαν οι πολύπειροι σέντερ Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ζήσης Σαρικόπουλος αλλά και οι Χρήστος Σαλούστρος, Τζόρνταν Σάιμπερτ, ενώ από την Ελληνική αγορά εντάχθηκαν οι Βασίλης Χρηστίδης, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Νίκος Τσιακμάς. Πέραν του Ρένφρο, στους ξένους που αποκτήθηκαν συμπεριλαμβάνονται ο διεθνής Ολλανδός Γιανίκ Φράνκε, ο Τζέιλεν Χαντς που έπαιζε στο Βέλγιο, ο Ζακ Ντάρκο-Κέλι που αγωνιζόταν στη Φινλανδία, ο Τζέιλεν Ράιλι που αγωνιζόταν στη Λετονία και ο Τάιλερ Πόλεϊ που προέρχεται από το NCAA.

Σε ό,τι αφορά τον ΑΣΚ, η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά στις προπονήσεις με έμφαση στο να διορθωθούν τα όποια λάθη εντοπίζονται και κυρίως, οι «κυανόλευκοι» να αξιοποιήσουν την ενέργεια και τη δυναμική που προσφέρει η έδρα. Είναι γεγονός ότι, το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει δώσει μέχρι στιγμής μόλις δύο εντός έδρας αγώνες στους οποίους μετρά μία νίκη, ενώ η μοναδική ήττα προήλθε από τον Παναθηναϊκό, σε ματς με τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, η ομάδα άντλησε τεράστια ώθηση από το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας και έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, αυτό που της δίνει το δικαίωμα για την καλύτερη δυνατή συνέχεια.

Δυστυχώς, τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν για τον ΑΣΚ με το τεχνικό επιτελείο να περιμένει την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για να δει ποιοι αθλητές θα είναι 100% ετοιμοπόλεμοι την Κυριακή. Με όποια σύνθεση όμως, οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν για τη νίκη, θέλοντας να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών και να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα.

Για τον αγώνα που εκκινεί στις 7:15 μ.μ. την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Αναστάσιος Μάνος, Δημήτριος Ζαχαρής και Ιωάννης Λουλουδιάδης.

Κώστας Σερίφης και Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Για την προσεχή αναμέτρηση, δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του Βαγγέλη Αγγέλου στον ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, κ. Κώστας Σερίφης και ο αθλητής Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης.

Ο κ. Σερίφης, αναφέρθηκε στη μετ’εμποδίων προετοιμασία της ομάδας ελέω τραυματισμών, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για προσέλευση: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς μέσα από την προπόνηση αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Βέβαια, δε μας λείπουν τα προβλήματα, καθώς προέκυψε ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού, αυτή τη φορά με τον Γόντικα. Ελπίζουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα σε αυτή την ομάδα. Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε όλο τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί και να μας στηρίξει με την παρουσία του για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας του Κυριακάτικου αγώνα αλλά και στη δυναμική που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος της Καρδίτσας στην ομάδα, γεμίζοντας την εξέδρα: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να φέρουμε τη δεύτερη νίκη. Σε αυτή την προσπάθειά μας, θέλουμε κοντά μας τον κόσμο και να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Σε πλήξη εξέλιξη η προπώληση των εισιτηρίων

Στο μεταξύ, η διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr), όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 3/12 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Ο Α.Σ.Κ. παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD και DD (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 7 ευρώ.

Στους τομείς BU,CU,DU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 7 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5B44W
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ