facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Με τη δύναμη της έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/12/2022 13:27:19
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Με τη δύναμη της έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σειρά των δύσκολων και καθοριστικών αγώνων ξεκινά την Κυριακή για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, που έχει να αντιμετωπίσει μια από τις πιο ομοιογενείς, ιστορικές αλλά και φιλόδοξες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ και στηρίζονται αρκετά στην παρουσία του κόσμου, ώστε το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» να αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον προσεχή αντίπαλο.

Για την ομάδα της Καρδίτσας, ο αγώνας έχει μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική σημασία, καθώς θέλει να διατηρήσει το θετικό πρόσημο που θεμελιώνει εντός έδρας και ασφαλώς σε αυτό έχει συμβάλλει αποτελεσματικά το φίλαθλο κοινό της πόλης. Πέραν αυτού, ο ΑΣΚ θέλει επίσης να ανακτήσει την αγωνιστική του αυτοπεποίθηση και σε ένα ματς με μεγάλες απαιτήσεις, να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του σημεία.

Το μέγεθος του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόλις δύο φορές στην ιστορία του έχει μείνει εκτός πλέι-οφ της Α1, η καλή του αγωνιστική κατάσταση αλλά και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Basket League βαίνει σε κρίσιμη καμπή, τοποθετούν τον ΑΣΚ σε εγρήγορση, με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να προετοιμάζονται κατάλληλα για μία σκληρή «μονομαχία».

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε έντονο ρυθμό και φυσικά το αγωνιστικό τμήμα δουλεύει με τρόπο που θα προσπαθήσει την Κυριακή να ελέγξει το ρυθμό και με «όπλο» την άμυνά του να δώσει τη δική του μάχη. Τα προβλήματα και οι απουσίες δε λείπουν, όπως δε λείπει όμως και η διάθεση της ομάδας να βρει μέσα από το ρόστερ της, τις λύσεις που χρειάζονται για να φτάσει στη νίκη.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ
σύμφωνα με απόφαση του κ.Αυγενάκη

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη, απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας. Είχε προηγηθεί η σχετική απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι όροι διεξαγωγής του αγώνα, αλλά περιλαμβάνεται και η εισήγηση προς τον Υφυπουργό, για την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων.

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

Οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα και να επιλέξουν τη θέση τους, μέσω της διαδικασίας προπώλησης. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία του ΑΣΚ (Σταμούλη 3), καθημερινά πρωί και απόγευμα και το Σάββατο από τις 9 έως τη 1 το μεσημέρι.  Η πώληση γίνεται και ηλεκτρονικά, μέσω της ticketmaster.gr, μέχρι και πριν τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». Παροτρύνουμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω προπώλησης, ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD και DD (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 7 ευρώ.

Στους τομείς BU,CU,DU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 7 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Δυνατότητα στάθμευσης στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου

Επίσης, για τη διευκόλυνση των φιλάθλων, ο χώρος του αύλειου χώρου του 3ου Γυμνασίου θα είναι διαθέσιμος για τη στάθμευση των ΙΧ αυτοκινήτων και παρακαλούμε τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες τόσο της Τροχαίας Καρδίτσας, όσο και του προσωπικού που θα τους καθοδηγεί για τη στάθμευση στον αύλειο χώρο του σχολείου. Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας καθώς και το Δήμο Καρδίτσας, για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του σχολείου.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ