facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Με τη δύναμη της έδρας απέναντι στο Λαύριο!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/03/2023 13:05:42
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Με τη δύναμη της έδρας απέναντι στο Λαύριο!

Στον παράγοντα έδρα και στη δυναμική που προσδίδει ο κόσμος της Καρδίτσας στηρίζεται για τον αγώνα της Κυριακής (5 μ.μ.) απέναντι στο Λαύριο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Η ομάδα της πόλης είναι έτοιμη για έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», το οποίο, ειδικά στις τελευταίες αναμετρήσεις των «κυανόλευκων», έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε «απόρθητο κάστρο».

Στην κορύφωση της προσπάθειας των ομάδων για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό, ο αγώνας με την ομάδα της Αττικής είναι από εκείνους που μπορούν να καθορίσουν την υπόθεση παραμονή στην Basket League. Με νίκη, ο Α.Σ.Κ. έχει την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με το Λαύριο στη γενική κατάταξη, ενώ εάν αυτή έρθει με περισσότερους από έναν πόντο, τότε η ομάδα της Καρδίτσας υπερτερεί έναντι των «μεταλλωρύχων» σε πιθανή ισοβαθμία μαζί τους. Όλα αυτά, τη στιγμή που Απόλλων Πάτρας και Ιωνικός Νίκαιας ερίζουν για το στόχο της σωτηρίας, μετρούν τον ίδιο αριθμό νικών με τον Α.Σ.Κ. και συνεπώς τα πάντα παραμένουν «ρευστά».

Το πρόγραμμα των τελευταίων τριών αγωνιστικών δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου να αποκομίσει αυτό που χρειάζεται μέσω της έδρας του, καθώς η προσεχής (20ή) και 22η (τελευταία) αγωνιστική περιλαμβάνει αγώνες εντός έδρας με Λαύριο και Ιωνικό αντίστοιχα. Ωστόσο, όσο ιδανικό κι αν φαντάζει το παραπάνω σενάριο, οι δυσκολίες και το κίνητρο των υπόλοιπων ομάδων είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει προγνωστικά. Ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει ότι η στήριξη από τον κόσμο του και η παρουσία του στο γήπεδο είναι αυτός που οδήγησε στην αλλαγή των δεδομένων και των ισορροπιών στην «ουρά». Βήμα-βήμα, λοιπόν και με τη συγκέντρωση όλων αποκλειστικά στο ματς της Κυριακής, οι «κυανόλευκοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και δηλώνουν έτοιμοι, με τον κόσμο στο πλευρό τους, να βγάλουν ενέργεια και αποφασιστικότητα στο παρκέ.

Συνεχίζεται και το Σάββατο η προπώληση των εισιτηρίων

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον καθοριστικό αγώνα με το Λαύριο. 

H διάθεση των εισιτηρίων, με γενική είσοδο σε όλους τους τομείς του γηπέδου, συνεχίζεται και γίνεται τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ (Σταμούλη 3, ισόγειο), όσο και ηλεκτρονικά, μέσω της ticketmaster.gr

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 6-8 το απόγευμα. 

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
X3SUG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ