facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Λάμψη αστέρων την Τρίτη στην Καρδίτσα, αγώνας-ορόσημο με Ολυμπιακό!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/12/2022 13:58:20
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Λάμψη αστέρων την Τρίτη στην Καρδίτσα, αγώνας-ορόσημο με Ολυμπιακό!

Ένας αγώνας-ορόσημο για την πόλη, τους φιλάθλους αλλά και τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 3:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Οι «κυανόλευκοι», μέσα στο γενικότερο εορταστικό κλίμα που δημιουργούν οι ημέρες των Χριστουγέννων, προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση με ανάλογο χαρακτήρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το επίπεδο και το θέαμα που αναμένεται να προσφέρει.

Η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται τον εν ενεργεία πρωταθλητή, κυπελλούχο Ελλάδος και κάτοχο του Σούπερ Καπ, γνωρίζοντας εξαρχής ότι η αποστολή της εμπεριέχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Α.Σ.Κ., μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις αλλαγές που έχει προχωρήσει στο ρόστερ του, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, με την αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League να αποτελεί ευκαιρία δομικής αντοχών και δύναμης απέναντι σε ένα πλήρες σύνολο με λάμψη που ξεπερνά την ελληνική πραγματικότητα.

Η έλευση ενός τόσο μεγάλου αθλητικού μεγέθους στην πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό της, αποκτά ιστορικό χαρακτήρα και προστίθεται σε μία σειρά επίσημων αγώνων με σπουδαία ονόματα, των οποίων φέτος ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ γεύεται την εμπειρία, μαζί με τους φιλάθλους της περιοχής.

Με όλη την προσοχή σε αυτό το ματς, λοιπόν, ο Α.Σ.Κ. καταστρώνει τα πλάνα του και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από μία τέτοια «μονομαχία». Είναι λογικό τέτοια παιχνίδια να προσφέρονται για την αλλαγή ρυθμού κι επιπέδου της ομάδας, με τα αγωνιστικά οφέλη να είναι αρκετά. Συνεπώς, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους «κυανόλευκους» με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα αποκόμισης θετικών στοιχείων.

Εξάλλου, η ομάδα της Καρδίτσας στοχεύει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, δεδομένου ότι καλείται να διαχειριστεί δύο πολύ δυνατά εντός έδρας παιχνίδια σε διάστημα τριών μερών, μιας ακολουθεί ο αγώνας με τον Προμηθέα Πάτρας την Παρασκευή (30/12, 5:00 μ.μ.).

Για τον αγώνα της Τρίτης με ώρα έναρξης τις 3:15 μ.μ., διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Νικόλαος Τζιοπάνος, Νικόλαος Σώμος και Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης.

Βαγγέλης Αγγέλου και Ζήσης Σαρικόπουλος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Για τον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό, δηλώσεις παραχώρησαν ο προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, Βαγγέλης Αγγέλου και ο αθλητής Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο κ. Αγγέλου αναφέρθηκε στην πρόκληση της αναμέτρησης με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο και στην ευκαιρία για τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά μία ομάδα τέτοιας κλάσης, τονίζοντας: «Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και είναι για εμάς μεγάλη ευκαιρία να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την ποιότητα του Ολυμπιακού στην επίθεση και στην άμυνα. Μέσα από αυτή τη δοκιμασία θα βγούμε πιο δυνατοί ενόψει των υποχρεώσεών μας στη συνέχεια. Επίσης, αυτό το ματς θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον κόσμο να δει από κοντά μία ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος σε ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει ποτέ στην Ευρωλίγκα».

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για την προσπάθεια βελτίωσης και ομοιογένειας  του Α.Σ.Κ., μετά και τις τελευταίες προσθήκες, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο για τις επερχόμενες διαδοχικές εντός έδρας αναμετρήσεις: «Τις επόμενες ημέρες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες στην έδρα μας, ξεκινώντας την Τρίτη με τον Ολυμπιακό που είναι μία από τις πιο ποιοτικές και φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Αυτό που προσπαθούμε εμείς κάθε μέρα είναι να γινόμαστε καλύτεροι, να αποκτήσουμε μία συνοχή και μία ομοιογένεια σαν ομάδα και με τις καινούριες προσθήκες να έρθουμε πιο κοντά όλα τα παιδιά. Για εμάς, είναι ένα πάρα πολύ καλό και σημαντικό παιχνίδι για να δούμε πού βρισκόμαστε και να τεστάρουμε τη δική μας ετοιμότητα, απέναντι σε μία τέτοιου μεγέθους ομάδα. Νομίζω ότι βοηθούν οι γιορτινές ημέρες, ώστε να είναι ο κόσμος εδώ, να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να παίξουμε σε ένα γεμάτο κλειστό».

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια των αγώνων με Ολυμπιακό και Προμηθέα!

Για το πολύ χορταστικό ζευγάρι αγώνων που έρχεται στην Καρδίτσα, οι φίλαθλοι της περιοχής αλλά και ευρύτερα έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και ήδη το μεγαλύτερο ποσοστό των εισιτηρίων έχει διατεθεί στον κόσμο που συρρέει, είτε στα νέα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3), είτε κατοχυρώνει τη θέση του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας TicketMaster.

Η δυνατότητα που δίνει ο Α.Σ.Κ. στους φιλάθλους να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή, ένα εισιτήριο και για τους δυο αγώνες, με Ολυμπιακό και Προμηθέα Πάτρας, ενισχύει το ήδη εορταστικό κλίμα ενόψει των αγώνων. Με το πακέτο «Christmas 1+1», ο κάθε φίλαθλος μπορεί με ένα εισιτήριο και στην ίδια θέση, να απολαύσει δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και ξεχωριστά για καθέναν από τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες.

Τα πακέτα «Christmas 1+1» θα έχουν ως εξής:

Οι τιμές των διπλών εισιτηρίων και για τους δυο αγώνες είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 30 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 15 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 20 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 10 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ διπλό εισιτήριο 15 €.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν το πακέτο «Christmas 1+1» θα εισέρχονται με το ίδιο εισιτήριο και στους δυο αγώνες.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27.12.2022-3.15 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 25 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 12 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 10 €.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (30.12.2022-5.00 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, παροτρύνουμε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72661
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ