facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων με γενική είσοδο για το ματς της χρονιάς με το Λαύριο!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/03/2023 09:40:11
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων με γενική είσοδο για το ματς της χρονιάς με το Λαύριο!

Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν είναι προ των πυλών για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, καθώς την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 5.00 μ.μ. η ομάδα της πόλης μας θα υποδεχτεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» το Λαύριο Megabolt, για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Ο αγώνας έχει το χαρακτήρα τελικού και μπορεί να κρίνει τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς, στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.


Από τη Δευτέρα 20/3, τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα για προπώληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα και το Σάββατο 6-8 το απόγευμα.

Για τον πολύ σημαντικό αυτό αγώνα ορίζεται γενική είσοδος σε όλους τους τομείς του γηπέδου στην τιμή των 10 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο, 5 ευρώ για το παιδικό εισιτήριο και 7 ευρώ για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7G561
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ