facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Κρίσιμη έξοδος στη Νίκαια

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/01/2023 09:49:19
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Κρίσιμη έξοδος στη Νίκαια

Ένα καθοριστικό ματς δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ιωνικό Νίκαιας. Ο αγώνας έχει εξαιρετική σημασία και για τις δύο ομάδες και εντάσσεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο γηπεδούχος Ιωνικός μετρά δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αμφότερες στην έδρα του και δίνει μάχη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μία νίκη λιγότερη έχει ο Α.Σ.Κ., ο οποίος θέλει το νέο έτος να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και να αναρριχηθεί βαθμολογικά, παλεύοντας για την ουσία και τη βελτίωση της θέσης του.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου προετοιμάζεται για ένα δύσκολο παιχνίδι σε πολύ δυνατή έδρα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει δομήσει πάνω σε έμπειρους παίκτες ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Βαγγέλης Μάντζαρης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (πρώτος σκόρερ και δεύτερος ριμπάουντερ στη φετινή Basket League) αποτελούν αθλητές με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ενώ στον Ελληνικό κορμό συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του Νίκου Αρσενόπουλου, Γιώργου Πετανίδη, Χαράλαμπου Κιούση και Βαγγέλη Μπέμπη. Οι Αμερικανοί Ρέισον Σίμονς, Νταβόντε Λέισι, Ντόντε Χόκινς (3ος σε ποσοστό εύστοχων τριπόντων στο πρωτάθλημα), Τέρελ Παρκς (με παλαιότερη θητεία σε Προμηθέα Πάτρας και Λάρισα), Ντάνιελ Χάμιλτον (επέστρεψε μετά από ολιγόμηνη «παρένθεση»), ο Δομινικανός φόργουορντ (με αμερικανικό διαβατήριο) Άνχελ Νούνιεζ και ο Βόσνιος γκαρντ Ντιέγκο Καπελάν καθιστούν την ομάδα της Αττικής έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, στον πάγκο της οποίας θα βρεθεί ως υπηρεσιακός προπονητής, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστα Μέξα, Γιάννης Λίβανος.

Έτσι, λοιπόν η ομάδα της Καρδίτσας αναγνωρίζει τόσο την κρισιμότητα του αγώνα όσο και τις δυνατότητες του αντιπάλου της, προσπαθώντας στις τελευταίες προπονήσεις να δώσει έμφαση στην τακτική και την αυτοπεποίθηση. Η προετοιμασία κύλησε μετ’ εμποδίων την τελευταία εβδομάδα, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του, θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τους τραυματίες για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Όπως κι αν έχει, οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται για ένα απαιτητικό ματς, στο οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ένα ακόμη μεγάλο ματς υποδέχεται το επόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 7.15 μ.μ. η Καρδίτσα, καθώς για τη 12η αγωνιστική της Basket League, o Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΚ. Η λάμψη του αντιπάλου και η πρόκληση μιας ακόμη ιστορικής αναμέτρησης για τον Α.Σ.Κ., προδιαθέτουν για ένα συναρπαστικό ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Από την Παρασκευή 6/1 το πρωί, τα εισιτήρια για τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα για προπώληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, ενώ από το Σάββατο 7/1, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα τόσο ηλεκτρονικά, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14/1 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Παροτρύνουμε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD, DD και ED (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 20 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 10 ευρώ.

Στους τομείς BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 15 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 7 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 10 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ