facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Η έδρα το «κλειδί» για το ματς με τον Προμηθέα!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/12/2022 13:27:47
Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ | Η έδρα το «κλειδί» για το ματς με τον Προμηθέα!

Με πλάνο και με τη βοήθεια του κόσμου ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ υποδέχεται την Παρασκευή (5 μ.μ.) τον Προμηθέα Πάτρας

Την προτελευταία πράξη στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Basket League παίζει ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον φιλόδοξο Προμηθέα Πάτρας, επιχειρώντας μαζί με το φίλαθλο κόσμο να παλέψει για ένα αποτέλεσμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη βαθμολογική της συγκομιδή.

Ο Α.Σ.Κ. φιλοξενεί έναν αντίπαλο με Ευρωπαϊκή παρουσία, ο οποίος, κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο, τερμάτισε στην 3η θέση της Basket League. Με δύο αγώνες λιγότερους, ο Προμηθέας Πάτρας μετρά τρεις νίκες - πέντε ήττες φέτος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών και αγωνιστικές συγκυρίες που μέχρι στιγμής τον έχουν φέρει εκτός οκτάδας.

Οι δυνατότητες των Πατρινών, ωστόσο, είναι γνωστές στον Α.Σ.Κ. που ούτως ή άλλως προετοιμάζεται για έναν αγώνα υψηλής έντασης και δυσκολιών. Η νεοφώτιστη ομάδα της πόλης, στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ γνωρίζει ότι η σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις, απρόοπτα και πως η ανάγκη για υπερβάσεις παρουσιάζεται σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Οι «κυανόλευκοι» έχουν βελτιώσει την αγωνιστική τους εικόνα, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουν τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα που κατά καιρούς έχουν διαφοροποιήσει τα πλάνα του προπονητικού επιτελείου και με τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, προσβλέπουν σε ένα πιο αποτελεσματικό και αναμορφωμένο σύνολο για τη συνέχεια.

Αυτό έδειξε και η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, με το ματς αυτό να ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς ο χρόνος προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Προμηθέα είναι ελάχιστος. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα χρειάζεται να προσπεράσει την κούραση να προσηλωθεί σε ένα εξίσου δύσκολο ματς και να διατηρήσει τους ίδιους αγωνιστικούς ρυθμούς, προκειμένου να διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία στη βαθμολογική εξίσωση. 

Ασφαλώς, καθοριστικός παράγοντας για να αλλάξουν τα δεδομένα σε ένα τόσο απαιτητικό ματς είναι η δυναμική της έδρας. Οι επιτυχίες του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με πιο πρόσφατη αυτή της ιστορικής ανόδου στην Basket League, έγιναν πράξη με κόπο και ιδρώτα, πρώτα και κύρια από την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου της Καρδίτσας. Η διατήρηση αυτού του επιτεύγματος και η αλλαγή επιπέδου της ομάδας είναι και πάλι στα χέρια του φίλαθλου κοινού, το οποίο, με την προσέλευση και τη συμπαράστασή του στην ομάδα, αποτελεί κυριολεκτικά τον 6ο παίκτη της. Απέναντι στον Προμηθέα, ο κόσμος έχει τον πρώτο λόγο ώστε να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στον Α.Σ.Κ. και να δημιουργήσει διαφορετικές μεταβλητές στις πιθανότητες νίκης της ομάδας.

Γιάννης Γαπκιάδης και Γιώργος Γκιουζέλης
για το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας

Για τον προσεχή αγώνα, δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του Βαγγέλη Αγγέλου στον Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, Γιάννης Γαπκιάδης και ο αθλητής Γιώργος Γκιουζέλης.

Ο. κ. Γαπκιάδης στάθηκε στο στόχο της διεκδίκησης του ροζ φύλλου αγώνα και επισήμανε τη σημασία παρουσίας του κόσμου της Καρδίτσας σε αυτό το παιχνίδι: «Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών ξεκίνησε κι εμείς θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, όπως κάναμε και με τον Ολυμπιακό, ώστε στο τέλος να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα επί ίσοις όροις. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου, που άλλη μία φορά θα γεμίσει το γήπεδο, θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιουζέλης έδωσε σύνθημα «μάχης» απευθύνοντας μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη: «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς στην έδρα μας. Η βαθμολογική θέση του Προμηθέα δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της ομάδας. Όπως σε όλα τα ματς, έτσι και σε αυτό πρέπει να παλέψουμε. Περιμένουμε ο κόσμος να μας στηρίξει και να είναι κοντά μας».

Με ζήτηση και κινητικότητα η προπώληση των εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Προμηθέα (30/12, 5 μ.μ.), εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στη 1 μ.μ. 

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, οι τιμές είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και η προπώληση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8J772
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ