17/8/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 


Αποχώρησε η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Μετεώρων - Ανακοίνωση

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/05/2022 22:24:22

Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στους δημότες και στις αγωνίες τους για το μέλλον της πόλης και των χωριών μας η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» με επικεφαλής τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο αποχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, καταγγέλλοντας ως απαράδεκτη και αλαζονική τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου.

Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης έθεσαν ερωτήματα για μείζονος σημασίας θέματα όπως την εγκατάλειψη του «πάρκου Σινάνη» -το οποίο έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο- τη διακοπή του έργου των ομβρίων υδάτων στο νέο σχέδιο πόλεως (σ.σ. είχε προωθηθεί επί δημαρχίας Σινάνη), την εγκατάλειψη του γηπέδου στο Καστράκι (σ.σ. έργο επίσης της «Δύναμης Ευθύνης»), αλλά και για το γιατί τηρούνται δυο μέτρα και δυο σταθμά για την είσπραξη «τελών τραπεζοκαθισμάτων» από τους επαγγελματίες της πόλης και τι συμφωνία έχει γίνει με την κατασκευάστρια εταιρεία για τη λήψη αδρανών υλικών (σ.σ. περιμένουμε απάντηση από τον περασμένο Δεκέμβριο).

Ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος επέλεξε όχι μόνο να μην απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις μας, αλλά με ύφος άκρως αλαζονικό να απευθυνθεί σε έμπειρους συμβούλους της παράταξής μας, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αφαιρεί το λόγο, πέραν κάθε δεοντολογίας και κανονισμού.

Στον κατήφορό του δεν θα τον ακολουθήσουμε. Τον καλούμε δημόσια να απαντήσει στα θέματα που θέσαμε, αφού δεν σέβεται πια ούτε το ανώτερο όργανο του Δήμου μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων.

Βεβαιώνουμε τους συνδημότες μας ότι εμείς είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τα έργα που με κόπο προωθήσαμε την 5ετία 2014-2019 και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει αιώνες πίσω.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M83J7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ