facebook  youtube  twitter  instagram 6/12/2023

chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 
Αποστόλης Πέτρου | Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/07/2023 22:32:45
Αποστόλης Πέτρου | Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

Συνδημότισσες, συνδημότες.


Είμαι ο Αποστόλης Πέτρου, τριάντα πέντε ετών, με καταγωγή και διαμονή την Οξύνεια.


Τελειώνοντας το Ενιαίο Λύκειο κατευθύνθηκα στις στρατιωτικές σπουδές.

Υπηρετώ πλέον ως υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.


Η επαγγελματική μου επιλογή αντικατοπτρίζει και την θέση μου ως πολίτη και ως δημότη. Απεριόριστη αγάπη για την Ελλάδα μας αλλά και για τον αγέρωχο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.


Η ορεινή πεζοπορία και περιήγηση, η διαχείριση κρίσεων, η διαβίωση στην άγρια φύση και η προστασία χλωρίδας και πανίδας είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα μου.

Διετέλεσα στέλεχος-οδηγός 4x4 σε εταιρεία περιήγησης και περιπέτειας.


Η αποτελεσματικότητα, η στοχοθεσία, η ακρίβεια χειρισμών, η αλληλεγγύη, η ψυχραιμία και η γνωστική λειτουργία μου, είναι δεξιότητες και αρετές που συνεχίζω να εκπαιδεύω.


Πρώτη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ οργανωμένα και αποτελεσματικά με τα κοινά.


Ο τόπος μου περιλαμβάνει δέκα τέσσερις οικισμούς με τα ίδια πάνω-κάτω προβλήματα αλλά και την ίδια ιστορία και προοπτική ανάπτυξης.


Είμαι γνώστης των προβλημάτων και έχω προτάσεις-λύσεις αποτελεσματικές, στοχευμένες και μετρήσιμες. 


Φροντίδα εσωτερικών και αγροτικών οδικών δικτύων των οικισμών. Για την διευκόλυνση και την ασφάλεια του πληθυσμού που είναι κυρίως γεωργοκτηνοτροφικός. 


Ανάδειξη και προώθηση ιστορίας και πολιτισμού. Ενδεικτικά αναφέρω την ιστορική μονή Σταγιάδων με χίλια δέκα εννέα χρόνια ακμής, τον Ναό του Αγίου Νικολάου με έτος κτήσης 1703 και την Αγία Τράπεζα του Αγίου Γεωργίου με ημερομηνία κατασκευής το μακρινό 1433. 


Ενθάρρυνση και προτροπή ίδρυσης φαρμακείων. Ένα για δύο έως τρεις οικισμούς θεωρείται απαραίτητο. Δημιουργία δημοτικού αναψυκτηρίου ως πόλος έλξης και συνάντησης των νεαρών δημοτών. 


Βοήθεια στο σπίτι. Υπάρχει ανενεργός νόμος του 2012 που καλύπτει τους συνταξιούχους όλων των Φορέων κύριας ασφάλισης της χώρας, με σκοπό την κατοχύρωση συνθηκών αυτόνομης διαβίωσης των ηλικιωμένων και των ανάπηρων συνταξιούχων στην κατοικία τους, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή τους στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, να αποφευχθεί η παραπομπή τους σε μονάδες κλειστής φροντίδας και να προληφθούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού. 


Αστυνόμευση. Μηδαμινή αστυνόμευση σημαίνει μηδαμινό αίσθημα ασφάλειας των δημοτών. 


Δημιουργία αγροτικού συνεταιρισμού. Με στόχο την υγιή συνεργασία γεωργών και κτηνοτρόφων του τόπου, αφού οι ζωοτροφές των αγροτών με μικρό κόστος μεταφοράς είναι ζητούμενο για τους κτηνοτρόφους. 


Σκεπτόμενος έναν “βατήρα” για το όραμα μου, επέλεξα τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, γιατί τελικά μόνο αυτός είναι ειλικρινής, ευπροσήγορος και οραματιστής με γνώση και εμπειρία.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M82J7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ