facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Αποστολάκης: Αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί - Διαφορετικά δεν υπάρχει κυριαρχία [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/05/2020 10:12:14
Αποστολάκης: Αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί - Διαφορετικά δεν υπάρχει κυριαρχία [ΣΧΛ]
Ο ναύαρχος και πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης σχολιάζοντας τις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας επανέλαβε τη φράση πως ότι αν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει υπόσταση το κράτος, δεν υπάρχει κυριαρχία και Ένοπλες Δυνάμεις...

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σε ερώτηση αναφορικά με τη φράση περί ισοπέδωσης βραχονησίδας ο κ. Αποστολάκης είπε «βεβαίως πρέπει να ισχύει. Μα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Διαφορετικά δεν υπάρχει υπόσταση κράτους. Δεν υπάρχει κυριαρχία. Δεν υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις. Εάν δεν ισχύει αυτό το πράγμα τι κάνουμε; Μπορείτε να μου πείτε γιατί καταπίνουμε τις παραβιάσεις εναέριες και στη θάλασσα; Γιατί δε θέλουμε να δημιουργήσουμε πόλεμο για ένα θέμα που μπορείς να το διαχειριστείς και διαφορετικά. Αλλά όταν γίνει κατάληψη εδάφους δεν μπορείς να το πεις αλλιώς, τι θα πεις; Δεν είναι αυτό που βλέπετε; Πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα».

«Όσο η δουλειά τους γίνεται με άλλο τρόπο, δεν έχουν λόγο να κάνουν επεισόδιο» τόνισε. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο το κακό που γίνεται είναι πως φθείρεται η κοινή γνώμη από τις κινήσεις της Άγκυρας και δημιουργούν καταστάσεις «που σιγά σιγά γίνονται μόνιμες».

«Ακούσαμε πρόσφατα στις ειδήσεις και στις ανακοινώσεις για "πτήσεις ρουτίνας". Οι πτήσεις παραβιάσεων έγιναν πτήσεις ρουτίνας αν είναι δυνατόν. Αυτά είναι τα πολύ άσχημα», τόνισε ο κ. Αποστολάκης. Πρόσθεσε ότι η ελληνική πλευρά «είμαστε και υποχωρητικοί και διαλλακτικοί γιατί δεν θέλουμε να δημιουργούμε ρήξεις».

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι προκλήσεις από την Τουρκία
Ο ναύαρχος εκτίμησε ότι τον τελευταίο καιρό οι τουρκικές παραβιάσεις έχουν ενταθεί και έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί, όπως είπε, τόσες πολλές υπερπτήσεις πάνω από κύρια νησιά και από σαφές ελληνικό έδαφος.

«Αυτό που έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, κάποιος πρέπει να τους φρενάρει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ενώ συνέχεια λέμε ότι η Τουρκία είναι στριμωγμένη και οικονομικά, φαίνεται ότι μπορεί να λειτουργήσει.

iefimerida.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
ΛΟΓΙΚΟΣ (29/5/2020 10:51:19 μμ):

Αγαπητοί trolly και otinanai σχολίασα το συγκεκριμένο άτομο και τα πεπραγμένα του στην δημοσίευση που έγινε γι'αυτόν.Τώρα για την Ν.Δ ξεκάθαρα λέω ότι δεν έχουν καμία διαφορά και θεωρώ τη στάση τους ξεκάθαρα ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!!!Καπηλεύτηκαν τα συλλαλητήρια και την ευαισθησία του κόσμου για ένα Εθνικό θέμα που ταπείνωνε και πρόδιδε την Ιστορία μας και αυτό είναι απαίσιο και δείχνει πόσο τρισάθλιοι είναι!!!Ελπίζω να σας κάλυψα,ευτυχώς δεν έχω γίνει κομματόσκυλο στη ζωή μου και ιδεολόγος που να ξυπνάω να ζω και να κοιμάμαι μη βλέποντας την πραγματικότητα,υπερασπιζόμενος τις γελοίες ιδεολογίες που έχουν καταστρέψει την Πατρίδα μας!!!Μία παρατήρηση trolyy,πρώτον επί κυβέρνηση <<αριστεράς πρώτης φοράς>> <<επιλύθηκε>> το Μακεδονικό!!!Δεύτερον μην ξεχνάς ότι κάποιοι κάποτε θέλησαν να κάνουν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο κάποιου άλλου Κράτους και ευτυχώς αυτό δεν έγινε με τις γνωστές συνέπειες που είδαμε να καταγράφει η Ιστορία και σε γειτονικά Κράτη και σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν δεξιοί!!!Να τα λέμε όλα εεε???Ότι είναι κατά της Πατρίδας μας,από όπου και αν προέρχεται πρέπει να είναι καταδικαστέο από όλους!!!Εκεί πρέπει επιτέλους να είμαστε όλοι μαζί!!!Καλό βράδυ!!!


otinanai (29/5/2020 2:54:17 μμ):

ΛΟΓΙΚΕ μια χαρά τα λες για τους ψευτοαριστερους, αλλά πες και για τους δεξιούς που θα έπαιρναν πίσω τη συμφωνία, ενώ χειροκρότησαν την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Ούτε βέτο ούτε τίποτα ο Κούλης. 16 στρέμματα στον Έβρο κάναν φτερά και ακόμα δεν έβγαλαν 4ετία.


Trolly Trollerton (29/5/2020 8:21:54 πμ):

Λογικε, ενω τωρα που εκλεχθηκαν οι "Μακεδονομάχοι", τα πηραν ολα πισω οπως υποσχεθηκαν; Μηπως γάργαρα; Μην ξεχνας οτι ιστορικα, για τις μεγαλύτερες εθνικες καταστροφές ευθύνεται η "πατριωτική δεξια".


ΛΟΓΙΚΟΣ (28/5/2020 3:49:36 μμ):

Μιλάει για κυριαρχία και Πατρίδα αυτός που ξεπούλησε την Πατρίδα του(Μακεδονία) λίγο καιρό πριν και χειροκροτούσε όρθιος παρέα με τους Μπολσεβίκους μέσα στη Βουλή την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών!!!Πόσο θράσος κ.Αποστολάκη???Και κουβαλούσατε τόσα και τόσα γαλόνια στην στολή σας.....τελικά ανάξια όμως!!!


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RENPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ