28/2/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 


 
Απορρίφθηκε η πρόταση για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ ως Δημαρχείου [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/10/2019 11:26:02
Απορρίφθηκε ομόφωνα από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης η πρόταση που είχε υποβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή περί αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ ως Δημαρχείου...

Στους λόγους της απόρριψης αναφέρεται ότι δεν προσκομίστηκαν από το Δήμο Μετεώρων συμπληρωματικά δύο έγγραφα που είχαν ζητηθεί να υποβληθούν για να είναι πλήρης ο φάκελος της πρότασης.

Συγκεκριμένα δεν υποβλήθηκε βεβαίωση για τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης του ακινήτου και σύμφωνη γνώμη του ΥΠ.ΠΟ.Α. για τη συγκεκριμένη πρόταση αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας.

Σχετικά άρθρα:

ΞΕΝΙΑ: Πέρασε η πρόταση για Δημαρχείο - Τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο [ΣΧΛ]
Οριστική απόφαση για την υποβολή πρότασης αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στην αποψινή του συνεδρίαση...

Υποβλήθηκε η πρόταση «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ» [ΣΧΛ]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 16/01/2018 και ώρα 14:00 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», με τίτλο «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας»...
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Diamond (8/10/2019 7:29:31 μμ):

Στερούμενοι επιχειρημάτων

Ο Σινάνης επιχείρησε αλλά απέτυχε παταγωδώς να υλοποιηθεί η επιθυμία του να γίνει το ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας καφετέρια. Δυστυχώς , σύμφωνα με την αναφορά του Υπουργείου , απο τεράστια λάθη και παραλήψεις και χωρίς ελάχιστο ίχνος ανταγωνιστικότητας χάθηκε το πρόγραμμα.

Πέρα όμως από όλο αυτό , το "ωραίο μπαλκόνι των Μετεώρων" όπως εκείνος ανέφερε στο Δημοτικό συμβούλιο , φρενάρισε την ανάπτυξη του τόπου και την ευκαιρία μεγάλα οικονομικά νούμερα να διοχετευτούν στην τοπική αγορά για την δημιουργία του νέου ΞΕΝΙΑ και βεβαίως αρκετές θέσεις εργασίας.

Χωρίς κανένα έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα που τόσο χρειάζεται η περιοχή μας έγραψε την δικιά του ιστορία και επειδή όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε , καιρός να ασχοληθεί με κάτι που γνωρίζει καλύτερα.


meteoros (8/10/2019 11:03:09 πμ):

Αγαπητε attack, καθε φορα που θα ανοιγεις τη βρυση σου να βαλεις ενα ποτηρι νερο, θα ξερεις καλα ποιος δημαρχος σου εδωσε αυτη τη δυνατοτητα.Μπορεις να λες ο,τι θες, αλλα κατα βαση θα ξερεις


Attack (7/10/2019 11:21:37 μμ):

Η ανικανότητα του Σινάνη να συντάξει μια αξιόλογη πρόταση στο Υπουργείο για να υλοποιηθεί η φαντασιώδης επιθυμία του να κάνει το Ξενία δημαρχείο - καφετέρια - τσιπουραδικο ...απερρίφθη παταγωδώς !

Το πιο ωραίο μπαλκόνι της Καλαμπάκας όπως είχε υποσχεθεί και διατυμπανίσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτά είναι τα μεγάλα έργα του Σινάνη.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61450
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ