6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Απόφαση σοκ δικαστηρίου για πολύτεκνη οικογένεια - Θα πληρώνει 300 ευρώ στους γείτονες κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/09/2018 09:03:39
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί μια τιμωρητική για οικογένεια με παιδιά, απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία πολύτεκνη οικογένεια θα πρέπει να πληρώνει 300 ευρώ σε γείτονές της κάθε φορά που τα παιδιά της κάνουν φασαρία ενώ θα γίνεται και προσωποκράτηση του πατέρα για 30 μέρες...

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο μετά από αγωγή ενός άτεκνου ζευγαριού, με την αιτιολογία ότι τα τέσσερα παιδιά που μένουν με τους γονείς τους στον ακριβώς από πάνω όροφο κάνουν πολύ θόρυβο και ενοχλούνται.

Η οικογένεια που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου έχει τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 5 έως 12 ετών και μένει σε ιδιόκτητο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Φάληρο.

Ο πατέρας άσκησε έφεση, που αναμένεται να εκδικαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Τραγικό ότι πήγαν στα δικαστήρια οι γείτονες. Αν τα παιδιά μιλήσουν 12 φορές παραπάνω τον χρόνο, ο πατέρας θα πρέπει να είναι όλο τον χρόνο στη φυλακή, εκτός από τα 3.600 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει τον χρόνο. Όλα αυτά σε μια κοινωνία που μαστίζεται από υπογεννητικότητα. Δεν θέλει η κοινωνία μας παιδιά. Δεν θέλει να έχει μέλλον» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες», Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

«Θέλουμε οίκο ευγηρίας την πατρίδα μας; Δεν μπορώ να καταλάβω το δικαστήριο που δέχτηκε να εκδικάσει τέτοια υπόθεση. Τελειώνει η λογική σ’ αυτό», επεσήμανε ο κ. Θεοτοκάτος.

news247.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2R015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ