2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τη διαδικασία των εξετάσεων έγχρωμων ζωνών πέρασαν οι αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων - Συνεχίζονται και σήμερα [80 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/12/2015 14:28:06
Μήνας εξετάσεων στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων. Ως είθισται το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η χειμερινή περίοδος των εξετάσεων έγχρωμων ζωνών στις οποίες λαμβάνουν μέρους οι αθλητές της σχολής οι οποίοι είναι έτοιμοι να εξετασθούν...

στην πράξη και εφαρμογή των γνώσεων που αποκόμισαν και των τεχνικών που διδάχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα των προπονήσεων και της εκπαίδευσης από το δάσκαλό τους.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των αθλητών οι εξετάσεις και φέτος είναι διήμερες. Χθες Δευτέρα εξετάσθηκαν οι αθλητές των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων, ενώ σήμερα οι μεγαλύτεροι αθλητές θα βρεθούν μπροστά στην εξεταστική επιτροπή που αποτελείται από τους sensei  Αντώνη Λεωνίδα και τους sempai Παναγιώτη Νούλα, Στέλιο Παπασταύρο και Χρήστο Τσιάρα.

Από τις πιο μικρές ηλικίες έως τις μεγαλύτερες, από τους πιο άπειρους έως που πιο καταρτισμένους, ένα-ένα τα τμήματα πήραν θέση στο tatami και -παρά το εύλογο άγχος τους- εκτέλεσαν τις προβλεπόμενες από την εξεταστική ύλη πολεμικές τεχνικές (kihon, katas, kumite), βαθμολογήθηκαν από την εξεταστική επιτροπή και επιβραβεύθηκαν με την απονομή της αμέσως επόμενης ανώτερης ζώνης.

Με ενθουσιασμό και καμάρι για άλλη μια φορά οι γονείς παρατηρούσαν τα παιδιά τους να εκτελούν πιστά το πρόγραμμα των εξετάσεων, ενώ με υπερηφάνεια ο δάσκαλός τους sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan παρακολουθούσε την απονομή σε μικρούς και μεγάλους -με το καθιερωμένο τελετουργικό που αρμόζει στην περίπτωση- των νέων τους έγχρωμων ζωνών απευθύνοντάς τους συγχαρητήρια για την επιτυχία στις εξετάσεις.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ