facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Απεβίωσε ο Χρήστος Γκότας - Γνωστός στο χώρο του τρικαλινού αθλητισμού - Συλλυπητήριο μήνυμα διοίκησης του Αίολου/Γόμφοι

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/11/2021 11:47:17
Απεβίωσε ο Χρήστος Γκότας - Γνωστός στο χώρο του τρικαλινού αθλητισμού - Συλλυπητήριο μήνυμα διοίκησης του Αίολου/Γόμφοι
Ένας άνθρωπος που ήταν πολύ γνωστός στο χώρο του τρικαλινού αθλητισμού, και συγκεκριμένα του μπάσκετ, ο Χρήστος Γκότας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 49 ετών, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην κοινωνία των Τρικάλων...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, που ήταν προπονητής του Άρη Τρικάλων (ΑΕΤ) και βοηθός προπονητή της ομάδας Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων, νοσούσε από κορωνοϊό.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.


Αναβολή του αγώνα Αίολος/Γόμφοι – Τιτάνες
με εντολή του προέδρου της ΕΟΚ για το θάνατο του Χρήστου Γκότα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του μπάσκετ μετά το θάνατο του βοηθού προπονητή του Αίολου/Γόμφοι Χρήστου Γκότα σήμερα το πρωί από κορωνοϊό.

Έτσι με απόφαση του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου το σημερινό παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανάμεσα σε Αίολο/Γόμφοι και Τιτάνες Παλαμά αναβάλλεται.


Πέταξε για το  παρκέ του Παραδείσου ο δικό μας Χρήστος…

Είναι στιγμές που ψάχνεις λόγια για να περιγράψεις τα αισθήματά σου, τις σκέψεις σου και να απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα που έχεις και όμως δεν βρίσκεις.

Μια τέτοια στιγμή βιώνει η μπασκετική οικογένεια του Αίολου/Γόμφοι Τρικάλων με τον αδόκητο θάνατο  του βοηθού προπονητή της ομάδας Χρήστου Γκότα!

Ο Χρήστος δεν ήταν ένας απλός συνεργάτης της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα φίλος μοναδικός.

Δυστυχώς ο «αόρατος  εχθρός» της εποχής μας, χτύπησε άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ενώ ο Αίολος/Γόμφοι θα είναι αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια για την σύζυγό του και τον γιο του.

Χρήστο είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι πλέον στο παρκέ του Παραδείσου με μια μπάλα στο χέρι, για να μας βλέπεις από ψηλά, αφού δεν θα σβήσεις ποτέ από τη μνήμη μας.

Η Διοίκηση του Αίολου/Γόμφοι



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
D5XAK
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ