facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Απάτη 6.000 ευρώ με αναδρομικά του ΟΓΑ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/11/2019 09:04:26
Απάτη 6.000 ευρώ με αναδρομικά του ΟΓΑ
Δεν περνάει μέρα που να μην καταγραφεί κάποιο κρούσμα απάτης, κυρίως στην δυτική Ελλάδα όπου οργιάζουν οι επιτήδειοι! Τελευταίο θύμα τους ήταν ένας άνδρας από την Ζαχάρω Ηλείας, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά ένας άγνωστος που ισχυρίστηκε ότι είναι τραπεζικός υπάλληλος...

Ο δράστης έπεισε το θύμα ότι ο πατέρας του δικαιούται αναδρομικά από την σύνταξη του Ο.Γ.Α. και του ζήτησε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε 6.386 ευρώ, δήθεν για να… «ξεκλειδώσει» το ποσό! Το θύμα κατέθεσε τα χρήματα, αλλά βέβαια αναδρομικά δεν είδε και κατήγγειλε την υπόθεση στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου.

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας αναζητούν έναν άγνωστο ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά πριν από μια εβδομάδα με έναν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αίγιο, παρήγγειλε πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 200 ευρώ και του έστειλε πλαστό τραπεζικό έμβασμα με το οποίο δήθεν κατέβαλε κατά λάθος 2.000 ευρώ στον λογαριασμό του πρατηρίου. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου πείστηκε από τους ισχυρισμούς του απατεώνα και κατέθεσε την διαφορά των 1.800 ευρώ σε λογαριασμό που του υπέδειξε!

aftodioikisi.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G6BDO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ