facebook  youtube  twitter  instagram 9/2/2025
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Απάντηση κτηνοτρόφων της Βλαχάβας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/08/2024 11:59:01
Απάντηση κτηνοτρόφων της Βλαχάβας

Κτηνοτρόφοι Δημοτικής Κοινότητας Βλαχάβας 

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι κτηνοτρόφοι της Δημοτικής Κοινότητας Βλαχάβας θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας με όσα ειπώθηκαν σε ΜΜΕ της πόλης μας δια στόματος κ. Χουχουρέλου Γεωργίου. Τα λεγόμενά του είναι στο σύνολό τους ψευδή και ανυπόστατα. 

Όσον αφορά το αίτημά του για παραχώρηση τοποθεσίας με σκοπό την κατασκευή ποιμνιοστασίου, να πούμε ότι του προτάθηκαν τρεις διαφορετικές τοποθεσίες τις οποίες και απορρίπτει. Να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη σταβλικές εγκαταστάσεις που του έχουν παραχωρηθεί παλιότερα, ωστόσο το σύνολο των κτηνοτρόφων του χωριού μας δείχνοντας καλή πρόθεση συμφώνησε να του παραχωρηθεί εκ νέου χώρος για καινούριες εγκαταστάσεις παρότι η στάση του δεν είναι ενδεδειγμένη, αφού τα ιπποειδή του κινούνται αδέσποτα και ανεξέλεγκτα σε όλη την περιοχή που καλύπτει η κοινότητά μας εντός και εκτός συνοικισμού. Τα συγκεκριμένα ζώα σιτίζονται και ποτίζονται από τις τροφές και τις ποτίστρες των υπόλοιπων κτηνοτρόφων ζημιώνοντάς μας με αυτό τον τρόπο, όπως είναι αυτονόητο. Εδώ να τονίσουμε την ανησυχία μας για ένα ακόμη πολύ σοβαρό ζήτημα. Τα συγκεκριμένα ιπποειδή μπορούν πολύ εύκολα, λόγω της συνεχούς μετακίνησής τους παντού, να γίνουν φορείς μεταδοτικών ασθενειών που στις μέρες μας αποτελεί για εμάς τους κτηνοτρόφους φλέγον ζήτημα. 

Το φόβο μας αυτό ενισχύουν τα όσα με λύπη μας ακούσαμε από το στόμα του κ. Χουχουρέλου Γεωργίου στον αέρα ραδιοφωνικού σταθμού ότι είναι ανήμπορος να φροντίσει τα ζώα του και τα αφήνει να πεθαίνουν αβοήθητα και να τα τρώνε ζωντανά τα σκουλήκια, όπως χαρακτηριστικά είπε. Δηλώσεις που μόνο λύπη και ντροπή για τον ίδιο τον κ. Χουχουρέλο μπορεί να προκαλέσουν σε όποιον κτηνοτρόφο αλλά και απλό πολίτη τις ακούει. Ως εκ τούτου νιώθουμε υποχρέωσή μας, να καλέσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς να επιλυθούν του θέματος με σκοπό την περισυλλογή και την ευζωία των ζώων αυτών. 

Κάτι άλλο που μας έκανε εντύπωση είναι ιδιότητα του προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου Βλαχάβας που ο ίδιος ο κ. Χουχουρέλος δίνει στον εαυτό του αυθαίρετα, αφού κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους γνωστοποιούμε πως έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον του. 

Οι υπογεγραμμένοι

1. ΤΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 
2. ΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
3. ΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ 
4. ΚΟΥΣΚΟΥΒΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
5. ΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
6. ΛΑΤΣΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
7. ΝΤΙΝΑΠΟΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
8. ΝΤΙΝΑΠΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
9. ΤΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
10. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
11. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
12. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
13. ΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
14. ΜΗΣΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
15. ΜΗΣΙΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 
16. ΝΤΙΝΑΠΟΓΙΑ ΜΑΡΙΑ 
17. ΓΚΙΑΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 
18. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 
19. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3UE2R
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2025 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ