facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Αντώνης Τούλας - Αίτηση ανεξαρτητοποίησης & ερωτήσεις για τον Ε-65

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/11/2021 09:03:21
Αντώνης Τούλας - Αίτηση ανεξαρτητοποίησης & ερωτήσεις για τον Ε-65
Παραθέτουμε την αίτηση ανεξαρτητοποίησης του Αντώνη Τούλα, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μετεώρων και ερωτήματα για τον Ε-65, που απευθύνονται προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου...

Αίτηση Ανεξαρτητοποίησης
κ. Αντώνη Τούλα Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μετεώρων

κ. Πρόεδρε

1. Με την παρούσα δηλώνω ότι παύω να στηρίζω την δημοτική παράταξη του δημάρχου ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ με την οποία εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος το Μάιο του 2019.

2. Ο λόγος είναι ότι η συνείδηση μου δεν μπορεί να συνθηκολογήσει με την συμπεριφορά (επιτηδειότητα, απερισκεψία) του κ. Αλέκου, το τελευταίο διάστημα, η οποία τον οδήγησε στην απαξίωση όχι μόνο θέσεων και αρχών της παράταξης αλλά και στην απαξίωση του προέδρου του ΔΣ, Αντιδημάρχων, Δημοτικού Συμβούλου και ειδικού συνεργάτη. Άνθρωποι που τον βοηθήσαμε να εκλεγεί Δήμαρχος αλλά και τον στηρίξαμε τα δύο πρώτα δύσκολα χρόνια της θητείας μας.

3. Ευχαριστώ από καρδιάς τις δημότισσες και τους δημότες, που με εξέλεξαν για δεύτερη φορά δημοτικό σύμβουλο και θέλω να γνωρίζουν ότι στάθηκα αντάξια στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών που μου εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος, ώστε να βγει ο Δήμος από την οικονομική ασφυξία που είχε περιέλθει και να μπει σε τροχιά σταθερότητας.

4. Εννοείται, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να υπηρετώ τον λαό του Δήμου Μετεώρων και να υποστηρίζω το συμφέρον τους μέχρι τη λήξη της θητείας μου.

5. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Με τιμή

Αντώνης Τούλας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων


ΕΡΩΤΗΣΗ

Ενόψει της εξέλιξης των εργασιών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες εκτέλεσης του έργου «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος-Ε65» από την ανάδοχο εταιρία και δεδομένης της εκτεταμένης αμμοληψίας από τον Πηνειό ποταμό, στη θέση ποταμιά που βρίσκεται νότια του οικισμού Καλαμπάκα και σε απόσταση 1150m από αυτόν και εντός της κοίτης του ποταμού, ερωτάται:

-1. Ποια είναι η ακριβής επωνυμία της αναδόχου εταιρίας;

-2. Η ανάδοχος εταιρία έχει καταθέσει στον Δήμο Μετεώρων έγγραφα με τα οποία αιτείται την απόληψη αδρανών υλικών (αμμοχάλικα) από το συγκεκριμένο σημείο και ποια είναι η κατά προσέγγιση ποσότητα υλικών σε κυβικά για την ολοκλήρωση του έργου;

-3. Έχει υπογράφει σχετική σύμβαση με την εν λόγω εταιρία η οποία καθορίζει τους επιμέρους, όρους και προϋποθέσεις εκτέλεσης του έργου και αν ναι ποια είναι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αριθμός απόφασης) για την έγκριση αυτής (σύμβασης);

-4. Ποια η συμφωνηθείσα αμοιβή για το κάθε κυβικό αμμοχάλικου και πώς καταβάλλεται στον Δήμο;

-5. Έχει συσταθεί Επιτροπή της οποίας έργο θα είναι ο έλεγχος της τήρησης των όρων της τυχόν υπογραφείσας σύμβασης και αν ΝΑΙ από ποιους αποτελείται και ποια η απόφαση του Δ.Σ (αριθμός απόφασης) για τη σύσταση της εν λόγω Επιτροπής;

-6. Ποιοι είναι οι αρμόδιοι υπάλληλοι οι οποίοι ορίστηκαν από τον Δήμο προκειμένου να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών και αν στα καθήκοντά τους περιλαμβάνεται και η έκδοση των απαιτούμενων διπλοτύπων δελτίων για την φόρτωση και την παράδοση των υλικών.

Ο ερωτών
Αντώνιος Τούλας Δημοτικός Σύμβουλος



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
BMVXJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ