facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ανοριοθέτηση της αδόμητης ζώνης - Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/06/2022 14:15:35
Ανοριοθέτηση της αδόμητης ζώνης - Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή μας, είναι το θέμα της αδόμητης ζώνης Καλαμπάκας – Καστρακίου και η δέσμευση περιουσιών συμπολιτών μας .

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος στην 9η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, γνωρίζοντας τη βαρύτητα και τη σημασία του θέματος της αδόμητης ζώνης, για πρώτη φορά φέρνει τη πρόταση αποδέσμευσης περιουσιών με ταύτιση αυτής στα όρια του Ιερού χώρου, δικαιώνοντας τον πολύχρονο αγώνα των συμπολιτών μας.

Το πρώτο βήμα έγινε, έστω και αν η παράταξη του κου Αβραμόπουλου για άλλη μια φορά, όπως έκανε και στο παρελθόν, δείχνει κατώτερη των περιστάσεων και δεν ψηφίζει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα υπέρ των δημοτών και του κοινού συμφέροντος της περιοχής μας, λέγοντας μάλιστα ότι τα Δημοτικά Συμβούλια είναι αναρμόδια για τέτοιου είδους θέματα.

Μάθετε λοιπόν ότι, ο Δήμος Ηρακλείου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε τον επαναπροσδιορισμό των Αρχαιολογικών Ζωνών της Κνωσού, κάτι το οποίο ήταν πολύ πιο δύσκολο από τη δική μας περίπτωση, και το πέτυχαν. Το πέτυχαν όμως, ψηφίζοντας ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου τους διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα των δημοτών τους, δίχως μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2018, υποψήφιος Δήμαρχος τότε, για το ίδιο θέμα είχε τονίσει ότι: «το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος είναι για να δίνουν λύσεις και να προστατεύουν τα συμφέροντα των δημοτών, οι οποίοι ζουν μία ιδιότυπη ομηρία. Προτείνω εδώ και τώρα να γίνει αποδέσμευση της αδόμητης ζώνης και ταυτόχρονη άρση περιορισμών».

Την τότε πρόταση του σήμερα την κάνει πράξη!!!

Από το Γραφείο του Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RDMOZ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ