6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Ανοικτός Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την κατασκευή ξύλινων ραφιών βιβλιοθήκης στο υπό διαμόρφωση κτήριο Βιβλιοθήκης του ΙΝ Αγίου Δημήτριου Διάβας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/09/2021 22:02:51
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αρ. Πρωτ. 14
Ἐν Διάβᾳ 29/09/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΡΑΦΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Διάβας της πόλεως Καλαμπάκας προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την κατασκευή ξύλινων ραφιών στο υπό διαμόρφωση κτίριο, παραπλεύρως του Ιερού Ναού, το οποίο θα λειτουργήσει ως ενοριακή βιβλιοθήκη. Ως εκ τούτου προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να καταθέσουν προσφορές για το συγκεκριμένο έργο.

Υποβολή προσφορών: Οι προσφορές όσων συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Διάβας (έδρα Διάβα Καλαμπάκας) έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ..

Χρόνος και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Η διενέργεια του διαγωνισμού και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ. στο γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Διάβας (έδρα Διάβα Καλαμπάκας) ενώπιον του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Διά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ