facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Άνοιξε τις πύλες της απόψε η «Έκθεση Καλλιτεχνικών Δημιουργημάτων με Βασικό Υλικό το Ξύλο" του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» για την οικονομική ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» [video] [28 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/05/2013 23:55:05
Άνοιξε τις πύλες της απόψε η «Έκθεση Καλλιτεχνικών Δημιουργημάτων με Βασικό Υλικό το Ξύλο"  του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» για την οικονομική ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» [video] [28 φώτος]

Ένα κάλεσμα αγάπης και ανθρωπιάς από όλους τους ανθρώπους του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών», μία προσφορά αλληλεγγύης και αδελφοσύνης από τον καθένα μας, μια σημαντική βοήθεια για τον ιερό σκοπό της Κιβωτού του Κόσμου...

 

 

 

...Ένα τρίπτυχο, μια «εξίσωση» αγάπης που το μόνο που χρειάζεται για πάρει σάρκα και οστά είναι η ελάχιστη συμβολή του καθενός από εμάς. Οι βάσεις πάντως μπήκαν απόψε με τα εγκαίνια της «Έκθεσης Καλλιτεχνικών Δημιουργημάτων με Βασικό Υλικό το Ξύλο» του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών».

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την αποψινή βραδιά ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου ο οποίος πριν 15 χρόνια, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα εγκαταλελειμμένα και παραμελημένα παιδιά της «άλλης» Αθήνας, ίδρυσε την Κιβωτό του Κόσμου, η οποία έφτασε σήμερα να φιλοξενεί περί τα 400 παιδιά ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, θρησκείας.

Μαζί με παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό βρέθηκε στην Καλαμπάκα απόψε και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέδραμαν αφιλοκερδώς σε αυτή την πρωτοβουλία του Θεατρικού Εργαστήριου «Επί Σταγών».

Πολιτικά πρόσωπα και δεκάδες πολίτες θαύμασαν τα περίπου 1.200 εκθέματα που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα και θα εκτίθενται καθημερινά στην Αίθουσα Εγκαινίων στην πόλη μας μέχρι και τις 18 Μαΐου. Στη συνέχεια ενδέχεται η έκθεση να μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Όλα τα εκθέματα έχουν τιμολογηθεί και ο καθένας μπορεί να αγοράσει οποιοδήποτε επιλέξει.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο ακέραιο στην Κιβωτό του Κόσμου, και όσα εκθέματα παραμείνουν θα κοσμήσουν τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού.

video

       

  

φωτογραφίες



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9K78H
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ