facebook  youtube  twitter  instagram 5/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr Άννα Μπαρμπαρούση: «Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα τόσο δυναμική, ικανή και κυρίως έτοιμη να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Μετεώρων»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/08/2022 19:20:17
Άννα Μπαρμπαρούση: «Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα τόσο δυναμική, ικανή και κυρίως έτοιμη να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Μετεώρων»

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου, Άννα Μπαρμπαρούση, μιλά στο ekalampaka.gr για την νέα προεκλογική πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει.

Άννα, δεύτερη φορά υποψήφια σε δημοτικές εκλογές. Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Για μένα οι προθέσεις και τα πιστεύω μου δεν έχουν αλλάξει. Είμαι άνθρωπος της προσφοράς, είμαι άνθρωπος του «εμείς» και όχι του «εγώ». Τα ίδια ανιδιοτελή κίνητρα που με ώθησαν την πρώτη φορά με ωθούν και τώρα να δηλώσω παρούσα στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου. 

Η μη εκλογή σου την προηγούμενη φορά σε φόβισε, σε έκανε να το ξανασκεφτείς;

Καθόλου. Ίσα-ίσα με πείσμωσε. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ εγώ λειτουργώ με πνεύμα ομαδικότητας, διαπίστωσα στην πορεία των προηγούμενων εκλογών ότι αυτό δεν ίσχυε για όλους. Πείσμωσα, λοιπόν, όχι με την έννοια της εκδίκησης, αλλά με την έννοια της κατασταλαγμένης και ώριμης, πλέον, σκέψης για το πώς και με ποιους θα πορευτώ σε αυτόν το νέο προεκλογικό αγώνα που έχει ήδη ξεκινήσει. 

Η αλήθεια είναι ότι και φαίνεσαι και δείχνεις πιο ώριμη. Τι συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή;

Θα έλεγα πως καθοριστικά ήταν τα νέα μου επαγγελματικά βήματα. Η εργασία μου τα τελευταία δύο χρόνια σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, με έκανε να προβληματιστώ περισσότερο για το ποιο μέλλον θέλω για τα παιδιά του τόπου μας, της κοινωνίας μας.

Κατάλαβα πως η απόφαση να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά, θα πρέπει να είναι μία απόφαση συνειδητή και υπεύθυνη, κατά κάποιο τρόπο μία απόφαση ζωής γιατί επί της ουσίας βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου και προτεραιοποιείς το κοινό συμφέρον. Το συμφέρον των παιδιών μας. Αυτή η συνειδητοποίηση έφερε και αυτή την αλλαγή που λες ότι βλέπεις σε εμένα. 

Αισθάνομαι πλέον πιο έτοιμη, πιο δυνατή, πιο ώριμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου;

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλές προθέσεις δεν αρκούν, αν δεν υπάρχει ο μηχανισμός και η ετοιμότητα την κρίσιμη ώρα της δράσης και της ανάληψης των ευθυνών. Απαιτείται εγρήγορση, σχεδιασμός και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά που έχω δει στο πρόσωπο του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Είναι ένας νέος άνθρωπος με ηγετικά γνωρίσματα που πιστεύει στη συνεργασία και στην ομαδικότητα. Για αυτό και χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα τόσο δυναμική, ικανή και κυρίως έτοιμη να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Μετεώρων.

Άννα, σε ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διέθεσες. Σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ και εγώ. Και κάτι τελευταίο. Καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους απογοητεύσουν. Προσωπικά τους καλώ να με εμπιστευτούν και να μου εκθέσουν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους. Θα είμαι εδώ, παρούσα, γι αυτούς σε ό,τι χρειαστούν, όπου μπορώ να συνεισφέρω και να βοηθήσω.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
YKUWH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ