17/9/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 Άννα Μπαρμπαρούση: «Την Κυριακή των εκλογών εμπιστεύομαι απόλυτα το δίκαιο και αξιοκρατικό κριτήριο του λαού του Δήμου Μετεώρων»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/05/2019 15:53:04
Καθώς απόψε κλείνει η προεκλογική περίοδος των Δημοτικών Εκλογών 2019, η Άννα Μπαρμπαρούση, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητος Δήμος» θέλησε να μας κάνει έναν απολογισμό του προεκλογικού της αγώνα και να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στους ψηφοφόρους της Κυριακής:...

«Ολοκληρώνοντας αυτόν τον πρωτόγνωρο και τόσο διδακτικό για μένα προεκλογικό αγώνα και απευθυνόμενη στους συμπολίτες μου και ψηφοφόρους της Κυριακής, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσοι με άκουσαν όπου κι αν βρέθηκα. Σας ευχαριστώ για τα λόγια στήριξης που δέχτηκα και την αγάπη με την οποία με αγκαλιάσατε.

Θέλω επίσης να πω ότι κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα έμεινα πιστή στις αρχές και τα πιστεύω μου, δεν ακολούθησα παιχνίδια μικροπολιτικής και προσωπικών συμφερόντων.

Βγαίνω από αυτόν τον αγώνα ήδη κερδισμένη, καθώς θεωρώ νίκη όσα διδάχτηκα από τις επαφές και συναντήσεις που είχα με τον απλό κόσμο που γνώρισα κατά τις περιοδείες του συνδυασμού και όχι μόνο.

Πιστεύω και εμπιστεύομαι το κριτήριο του λαού του Δήμου Μετεώρων για την εκλογή του επόμενου δημάρχου, την Κυριακή 26 Μαΐου. Θεωρώ ότι ο λαός του δήμου μας έχει ήδη εκλέξει την επόμενη δημοτική αρχή. Λειτουργώντας αξιοκρατικά και με δικαιοσύνη θα δείξει προσερχόμενος στην κάλπη το δρόμο για την επόμενη τετραετία.

Πιστεύω στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας και θεωρώ ότι είναι ένα πρόγραμμα μεστό, ολοκληρωμένο, υλοποιήσιμο και σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχολόγια που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην πραγματικότητα του 2019.

Πιστεύω στο Θοδωρή Αλέκο ως ένα πρόσωπο-ηγέτη που θα διοικήσει με γνώμονα την ανθρωπιά, την αξιοκρατία, την αντικειμενικότητα, τις ανάγκες και το καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.

Πιστεύω στον εαυτό μου και, αν μου δώσετε την ευκαιρία με την ψήφο σας, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας, θα εργαστώ με ζήλο και μεράκι και με όλες μου τις δυνάμεις για να επανέλθουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συνδημοτών μου.

Τέλος, επειδή όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά κρατάμε στα χέρια μας το μέλλον αυτού του τόπου, σας καλώ όλους να προσέλθετε στην κάλπη την Κυριακή και να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.»
Σχόλια
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το άρθρο.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ