facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




«Angles With Paws Meteora GR» | Ένας δημιουργικός χρόνος έκλεισε

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/09/2022 18:43:27
«Angles With Paws Meteora GR» | Ένας δημιουργικός χρόνος έκλεισε

Η ομάδα εθελοντών αδέσποτων του Δήμου Μετεώρων κλείνει ένα χρόνο δημιουργίας.

Παραμένει ως ομάδα εθελοντών χωρίς να αποσκοπεί στη δημιουργία κάποιου μεγαλύτερου συλλόγου, όπως έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις. Αυτό συμβαίνει καθώς οι εθελοντές είχαν τοποθετηθεί εξ αρχής πως, φιλοσοφία της ομάδας, είναι να μπορούν να βοηθάνε ο καθένας όπως μπορεί με όσο χρόνο διαθέτει, χωρίς να αποβλέπει σε άλλους σκοπούς. Οι βασικοί εθελοντές ανέρχονται στους 22 και η ομάδα πλέον διέπεται από κλίμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας σε όποιο θέμα προκύπτει.

Απώτερος σκοπός είναι η προώθηση υιοθεσιών αδέσποτων του δημοτικού κυνοκομείου, βάσει νόμου. Η ομάδα σε ένα χρόνο πραγματοποίησε υιοθεσίες μέσω του Δήμου, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, σε συνεργασία με τον δημοτικό κτηνίατρο, τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο και τον φιλοζωικό σύλλογο ΦΙ.ΣΥ.ΚΑ. Οι υιοθεσίες έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram), της ομάδας εθελοντών.

Οι εθελοντές της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τις επιχειρήσεις, φορείς, και ανθρώπους που τους βοήθησαν από τα πρώτα βήματα της σύστασης της ομάδας και εξακολουθούν οι περισσότεροι να βοηθούν και να στηρίζουν. Επίσης, ευχαριστούν και τους τουρίστες που επικοινωνούν σχεδόν καθημερινά μέσω email για να συγχαρούν αυτή την προσπάθεια και για να αναφέρουν διάφορα περιστατικά με αδέσποτα που συναντούν οι ίδιοι όσο διάστημα διαμένουν στο Δήμο Μετεώρων.

«Η απόπειρα σύστασης αυτής της ομάδας στην πόλη της Καλαμπάκας, ήταν για εμάς ένα «άγνωστο ξεκίνημα» καθώς, ήρθαμε αντιμέτωποι αρχικά με πολλές αμφισβητούμενες απόψεις πολιτών. Οι περισσότεροι εθελοντές δε διαμένουμε στο Δήμο Μετεώρων και αυτό μας βοηθάει στο να παραμένουμε ενωμένοι στον απώτερο μας στόχο, μακριά από κακόβουλα σχόλια πολιτών για το έργο μας.

Σκοπός μας είναι να υπάρχει μεταξύ των μελών συνεργασία και κυρίως αγάπη για την ευζωία των αδέσποτων. Εάν όλοι είχαμε επίγνωση της αληθινή αξίας του πώς πρέπει να λειτουργεί μια υγιής και πολιτισμένη κοινωνία, δε θα στοχοποιούσαμε τα αδέσποτα και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά, κρίνοντας καταστάσεις από λάθος οπτική γωνία.

Μια κοινωνία για να μπορεί να σταθεί σωστά, συμπεριλαμβάνει το σεβασμό προς το συνάνθρωπό μας πρωτίστως, το σεβασμό προς το φυσικό μας περιβάλλον και το σεβασμό προς τα ζώα. Δεν μπορεί να υπάρξει υγιής κοινωνία εάν δεν υπάρξει άνθρωπος που πρώτα σέβεται τον εαυτό του.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε ανθρώπους της πόλης που προσφέρουν εδώ και χρόνια και συνεχίζουν ο καθένας να βοηθάει με τον τρόπο του και να ευχαριστήσουμε τα μέσα επικοινωνίας που προβάλλουν το έργο μας ακούραστα, με σεβασμό και αγάπη.»

Με εκτίμηση,

η ομάδα εθελοντών «Angles With Paws Meteora GR»


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L82J7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ