facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ανέβηκε και άλλο ο πήχυς στη φετινή διοργάνωση «Winter Camp» της WKB Hellas [165 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/02/2016 00:54:56
Ανέβηκε και άλλο ο πήχυς στη φετινή διοργάνωση «Winter Camp» της WKB Hellas [165 φώτος]
Μια συνάντηση-θεσμός για τους αθλητές του Kyokushin Budokai, μια αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος, το 5ο Winter Camp της WKB Hellas έλαβε χώρα το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιανουαρίου 2016 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου...

Πρώτη Ημέρα

Φέτος η World Kyokushin Budokai Hellas ως διοργανώτρια με επικεφαλής τον Branch Chief Hellas Sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 4 dan, για να ανεβάσει την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας ακόμα πιο ψηλά, συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του camp και μία νέα δραστηριότητα. Συγκεκριμένα την 1η μέρα (Παρασκευή 29/1/2016) μια ομάδα των αθλητών συμμετείχε στη δοκιμασία ανάβασης και προπόνησης στην κορυφή του βουνού κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η ομάδα ξεκίνησε δίωρη ορειβασία-ανάβαση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου μέχρι το ορειβατικό καταφύγιο «ΚΟΖΙΑΚΑ». Εκεί, μετά από ολιγόλεπτη ξεκούραση οι αθλητές προέβησαν σε τρίωρη προπόνηση μέσα άγρια ομορφιά της υπαίθρου περιστοιχισμένοι από τις χιονισμένες βουνοκορφές.

Δεύτερη Ημέρα

Η ομάδα, που διανυκτέρευσε στο καταφύγιο, το πρωί του Σαββάτου και αφού προπονήθηκε για μια ώρα (8-9 π.μ.), ξεκίνησε την κατάβαση προς τη βάση του 5ου Winter Camp, όπου συνάντησαν και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αθλητές.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από τα dojo: της Καλαμπάκας (Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων), του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου και του Αμύνταιου Φλωρίνης.

Επίσης, όπως είχε προαναγγελθεί ο Branch Chief Hellas της WKB Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4o dan, είχε προσκαλέσει στη φετινή διοργάνωση ως επίτιμο προσκεκλημένο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Shihan Daniel Sanchez 5 dan, ο οποίος δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση και έλαβε μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του camp.

Θυμίζουμε ότι βασικοί εκπαιδευτές του φετινού camp ήταν οι: Shihan Daniel Sanchez 5o dan, Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch chief Hellas 4 dan και Sensei Αντώνης Λεωνίδας National coach Budokai Hellas 4 dan, ενώ στο πλευρό των εκπαιδευτών βρέθηκαν και οι προπονητές της Budokai Hellas: Senpai Ιωαννίδης Κώστας 1 dan, Senpai Τσιάρας Χρήστος 1o dan, Senpai Nούλας Παναγιώτης 1 dan και Senpai Παπασταύρος Στέλιος 1 dan.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016 άπαντες οι αθλητές με τους προπονητές τους προπονήθηκαν στις πλαγιές απέναντι από το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου για 2,5 ώρες.

Το εν γένει προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακό kyokushin - kihon – kata, τεχνικές αγωνιστικού knoch down, μαθήματα τεχνικών Budokai αλλά και ασκησιολόγιο σωματικής ενδυνάμωσης των αθλητών.

Μετά την προπόνηση οι αθλητές βρέθηκαν στο σαλέ Περτουλίου όπου τους περίμεναν ζεστά ροφήματα και γλυκά.

Ακολούθησε ξεκούραση, δείπνο και εν συνεχεία η WKB Hellas κάλεσε τους συμμετέχοντες στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενώνα "Παπαναστασίου" για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί τιμήθηκαν με ειδικό βραβείο ο Shihan Daniel Sanchez 5 dan, όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai στην Ισπανία, καθώς και ο μεγάλος χορηγός του Winter Camp Δημήτρης Αλιάγας για την προσφορά του. Τυχερός της χρονιάς που πέτυχε το φλουρί ήταν ο Senpai Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος έλαβε ως δώρο μια στολή πολεμικών τεχνών.

Τρίτη Ημέρα

Την Κυριακή, τρίτη μέρα του 5ου Winter Camp, οι αθλητές συμμετείχαν σε τρίωρη προπόνηση κατά το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Και πάλι τη σκληρή προπόνηση στην ύπαιθρο διαδέχθηκε η ξεκούραση με ζεστά ροφήματα και γλυκά στο σαλέ Περτουλίου.

Το απόγευμα της Κυριακής όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν, λίγο πριν την αναχώρησή τους, έλαβαν διπλώματα συμμετοχής στο 5ο Winter Camp.

Ευχαριστίες

Ο Branch Chief Hellas Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4o dan συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους, για το ζήλο, την υπομονή και επιμονή τους στο να εκτελέσουν πιστά το ομολογουμένως απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα. Σημείωσε ότι η φετινή προσθήκη με την ανάβαση/κατάβαση και προπόνηση στο καταφύγιο, ήταν ένα στοίχημα για να ανέβει πιο ψηλά ο πήχυς της διοργάνωσης και δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος που η αποδοχή και συμμετοχή δικαίωσαν την επιλογή αυτή.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει κατ’ αρχάς τους αθλητές και τις οικογένειές τους που στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, καθώς και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Shihan Daniel Sanchez 5 dan, ο οποίος με την παρουσία συνέβαλε τα μέγιστα στο να αποκομίσουν οι αθλητές της WKB Hellas πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες χρήσιμες γι αυτό το ωραίο αθλητικό ταξίδι της ζωής τους.

Ειδική αναφορά έκανε ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4 dan στις αρραγείς σχέσεις φιλίας και συνεργασίας των δύο hombu dojo, της Ισπανίας και της Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συχνές επαφές και επισκέψεις τόσο του Hanshi Pedro Roiz 8 dan (του ίδιου του Αρχηγού της WΚΒ), όσο και των παγκοσμίου φήμης πρωταθλητών από την Ισπανία που έχουν όλη τη διάθεση να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νεότερους αθλητές της WKB Hellas.

Τέλος να σημειώσουμε ότι εκ μέρους της διοργανώτριας WKB Hellas ο Branch Chief Hellas Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4 dan ευχαριστεί θερμά το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης Δημήτρη Αλιάγα «Κρέατα - Αλλαντικά» (Καλαμπάκα), καθώς και τον υπεύθυνο του σαλέ Περτουλίου Γιώργο Πολυγένη για τη προσφορά των ροφημάτων, βουτημάτων και γλυκών στους αθλητές.

Ένα μεγάλο «osu» σε όλους !!!

Λόγω του μεγάλου αριθμού των φωτογραφιών, παραθέτουμε σήμερα στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα του Winter Camp και θα ακολουθήσουν προσεχώς άρθρα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη δεύτερη και τρίτη μέρα.


Σχετικά άρθρα:

310 clicks από τη δεύτερη μέρα του 5ου Winter Camp της WKB Hellas

Δείτε στιγμή προς στιγμή τις δράσεις (κατάβαση, προπονήσεις, κοπή πίτας, βραβεύσεις) της 2ης ημέρας (Σάββατο 30/1) του 5ου Winter Camp της WKB Hellas μέσα από το παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Καρέ-καρέ η 3η μέρα του 5ου Winter Camp της WKB Hellas [310 φώτος]
Σε κλίμα εορταστικό με απονομές διπλωμάτων στους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31/1 το 5ο Winter Camp της WKB Hellas. Προηγήθηκε ένα πρωινό με πολύωρη προπόνηση στην ύπαιθρο και το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2017. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την τρίτη και τελευταία μέρα της διοργάνωσης...



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
YKTVH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ