facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο: Συγγενής την κακοποίησε για να πάρει λεφτά από τη μάνα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/10/2021 10:27:02
Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο: Συγγενής την κακοποίησε για να πάρει λεφτά από τη μάνα
Μια σκευωρία άνευ προηγουμένου αποκαλύπτεται στην υπόθεση του φερόμενου βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο, με κίνητρο μάλιστα την εξαπάτηση της μητέρας του κοριτσιού για ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα...

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοκρατικής της Ρόδου, οι ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, αποκάλυψαν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό απ' αυτό που αρχικά περιγραφόταν περί βιασμού της 8χρονης.

Η Αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα πως η 8χρονη ουδέποτε βιάστηκε και ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο ο παρθενικός υμένας του παιδιού υπέστη ρήξη. Σε κατάθεσή της, η 8χρονη περιέγραψε πως αυτό είχε συμβεί με αντικείμενο που παρέπεμπε σε μαχαίρι, ενώ στις καταθέσεις συγγενών, μητέρας, παππούδων αλλά και του συντρόφου της μητέρας, υπήρξαν μονάχα πιθανολογήσεις για το ποιος θα μπορούσε να έχει κακοποιήσει το παιδί.

Ο παππούς κατέθεσε ανωμοτί, ως ύποπτος για κατηγορούμενος, ενώ η μητέρα το βράδυ του Σαββάτου σε νέα συμπληρωματική της κατάθεση απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει αδίκημα με θύμα το παιδί της ο πατέρας της.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις

Οι εργαστηριακές εξετάσεις που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, οδήγησαν σε εντελώς διαφορετικά συμπεράσματα. Μετά από έγγραφο αίτημα τοου ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί.

Από τους νέους ελέγχους προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί έχει υποστεί βαριά ουρολοίμωξη στα γεννητικά του όργανα. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει. Οταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει τη γνώμη ενός ιατρού.

Ο απίστευτος εκβιασμός της συγγενούς

Η συγγενής που έλαβε τη φωτογραφία του παιδιού, αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα πρώτα από τη μητέρα και έπειτα από τον παππού του παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η Δημοκρατική, η γυναίκα προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα. Φέρεται να έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα δεν είχε τα λεφτά να της τα δώσει και αφού η συγγενής της είπε ότι δανείστηκε για να τα δώσει η ίδια, άρχισε να της ζητά 500 ευρώ για «να μην αποκαλυφθεί ο (σ.σ. δήθεν) ρόλος του παππού», εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποιούσε το παιδί.

Η γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή ενός ακόμα άνδρα στην υπόθεση.

dimokratiki.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7EG6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ