11/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Ανάθεση σε Καβαλιώτη για τις αποψιλώσεις Καλαμπάκας, Βασιλικής, Κλεινοβού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/06/2020 13:03:45
Σε ομόρρυθμη εταιρεία που εδρεύει στην Καβάλα ανατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων σε τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μετεώρων. Συγκεκριμένα οι απευθείας αναθέσεις, που υπογράφονται από το Δήμαρχο, Θοδωρή Αλέκο,...

αφορούν στις Δημοτικές Ενότητες Καλαμπάκας, Βασιλικής και Κλεινοβού. Η αμοιβή δε της αναδόχου εταιρείας ανέρχεται σε 5.000 ευρώ για κάθε ανάθεση με ΦΠΑ.

Είναι απορίας άξιο πώς δεν βρέθηκαν ντόπιοι ενδιαφερόμενοι για να αναλάβουν αυτές τις εργασίες, όπως συνέβη με την περίπτωση της Δ.Ε. Τυμφαίων, όπου εκεί η ανάθεση έγινε σε εργολάβο με έδρα την Καλλιθέα, και όπως συνέβαινε παλαιότερα.

Να επισημάνουμε στο σημείο αυτό ότι οι αναθέσεις αυτές γίνονται βάσει απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου μας µε τίτλο «Ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων, συντήρησης χώρων πρασίνου και δικτύου ηλεκτροφωτισµού σε ιδιώτη».

Θυμίζουμε ότι αφορά στην «ταλαιπωρημένη» εκείνη υπόθεση που είχε πάει αρχικά στο δημοτικό συμβούλιο και ακυρώθηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης, στη συνέχεια εκδόθηκε απόφαση από την οικονομική επιτροπή η οποία είχε την ίδια τύχη, και τελικά η οικονομική επιτροπή συνεδρίασε εκ νέου και έλαβε την υπ’ αριθμ. 132/2020 απόφασή της.

Σημειωτέον ότι για αυτή την τελευταία απόφαση, μέχρι σήμερα δεν έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια από την οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση απόφαση αναφορικά με τη νομιμότητά της.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61550
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ