facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Άναψαν… τα αίματα στην πίτα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/02/2023 14:06:50
Άναψαν… τα αίματα στην πίτα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων

Άναψαν… τα αίματα στην πίτα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, μεταξύ του Αντιδημάρχου Δημητρίου Κόττη και του Προέδρου του συλλόγου Ευάγγελου Κωστίκα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας, όταν ακολούθησε ο απολογισμός του συλλόγου για την περσινή χρονιά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου δύο θέματα που αφορούν στο δήμο μας:

ότι υπήρξε καταγγελία πως δημοτικός παιδικός σταθμός της Καλαμπάκας είναι υπεράριθμός αναφορικά με τα παιδιά που φοιτούν σε αυτόν, και

ότι όχημα καθαριότητας του Δήμου Μετεώρων (η «γνωστή» σκούπα) παραμένει παροπλισμένη διότι δεν προχωρεί η δημοτική αρχή στην πρόσληψη προσωπικού (χειριστή) για να χρησιμοποιείται στο έργο της καθαριότητας του δήμου.

Κάπου εκεί αντέδρασε με φωνές, όπως μας μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Κόττης, με τον Ευάγγελο Κωστίκα να του απαντά: «Εσείς δεν έπρεπε να είστε καν εδώ, στον απολογισμό του συλλόγου».

«Ήξερε ο δήμαρχος και καλά έκανε και δεν ήρθε να σας τιμήσει», ανταπάντησε ο Δ. Κόττης. Να σημειώσουμε πάντως ότι στην έναρξη της εκδήλωσης απαντώντας ο αντιδήμαρχος σε παράπονο του προέδρου για την απουσία του δημάρχου, είπε ότι αυτή οφειλόταν σε κάποιο έκτακτο θέμα υγείας.

Οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα τεταμένα πνεύματα και ο Αντιδήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ν. Φωλίνα, που ήταν επίσης εκεί, αποχώρησαν, χωρίς να πάρουν βασιλόπιτα, όπως μας είπαν.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H61E5
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ