2/6/2023

  


 
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βαγγέλη Κουρέλη με το Συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/08/2022 14:11:30

Την υποψηφιότητά μου την αφιερώνω στα παιδιά και το μέλλον τους

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες του Δήμου Μετεώρων, πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Παπαχρήστος, μου έκανε την τιμή να είμαι ο πρώτος υποψήφιος του συνδυασμού του που ανακοίνωσε δημόσια, ανοίγοντας έτσι και επίσημα την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού.

Ασχολούμαι επιχειρηματικά με τον τουρισμό τα τελευταία 20 χρόνια και είμαι συνιδρυτής της εταιρείας Visit Meteora στην Καλαμπάκα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά που μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, με τον συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Με την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματός μου θα ήθελα να μιλήσω για τους λόγους που κατεβαίνω υποψήφιος.

Δεν επιθυμώ βέβαια να μιλήσω με τον γνωστό ξύλινο πολιτικό λόγο. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά τα χρόνια έχετε μπουχτίσει από μεγαλοστομίες και πολιτικές υποσχέσεις για νέα πρόσωπα, αλλαγή σελίδων, για νέες εποχές και όλα τα σχετικά.

ΑντΆ αυτού λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας λίγα πράγματα απΆ την δική μου προσωπική εμπειρία, ως δημότης της Καλαμπάκας.

Ως άνθρωποι και ως πολίτες του ίδιου δήμου συμπάσχουμε στα κοινά μας προβλήματα και δικαιωματικά επιζητούμε την άμεση λύση τους. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών μας.

Ονειρευόμαστε μαζί και ελπίζουμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο.

Δυστυχώς τα άλυτα προβλήματα σε έργα υποδομής, πρόνοιας, πολιτισμού, αθλητισμού στα Χωριά, στη Καλαμπάκα, συσσωρεύονται για χρόνια περνώντας από γενιά σε γενιά, χωρίς καμία ελπίδα ή μέριμνα επίλυσης τους.

Τη τελευταία τριετία έχει δημιουργηθεί ένα νοσηρό φαινόμενο πολιτικής σήψης και παρακμής που χρήζει άμεσης αντίδρασης στην ρίζα του το συντομότερο δυνατόν. Κατά κοινή ομολογία δεν είναι μια κατάσταση φυσιολογική, όπου οι πολίτες οφείλουν να την αποδέχονται με απάθεια. Απεναντίας, οι πολίτες οφείλουν να αντιδρούν.

Θεσμικά βέβαια αυτόν τον αντιδραστικό ρόλο τον έχει η αντιπολίτευση. Δυστυχώς όμως, στον δήμο Μετεώρων, η σοβαρή αντιπολίτευση αγνοείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η αντιπολίτευση εξαφανίσθηκε γιατί πέτυχαν όλες σχεδόν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ΤΟ ΣΚΟΠΟ τους. Πέτυχαν όλοι αυτοί στο να εξυπηρετούν πρωτίστως τα προσωπικά τους μικρά συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. Έλυσαν οι περισσότεροι τα δικά τους προβλήματα, ξεχνώντας να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον στο πνεύμα του νόμου. Απέτυχαν στο να κάνουν την πόλη και το δήμο μας πιο ανθρώπινο και προσιτό. Προς όφελος βέβαια όλων των δημοτών αλλά και για τα εκατομμύρια των ξένων επισκεπτών.

Για όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι μπορεί ο Σωτήρης Παπαχρήστος θέλει και μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Βρίσκομαι στο πλευρό του διότι απέδειξε και δεν δίστασε στο παρελθόν να έρθει σε σύγκρουση με αυτές τις νοσηρές νοοτροπίες, πληρώνοντας βαρύ πολιτικό και προσωπικό κόστος. Είμαι όμως βέβαιος ότι η ιστορία, αλλά πρωτίστως ο κόσμος θα τον δικαιώσουν γιΆ αυτή του την επιλογή.

Ως νέος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου διεκδικώ την ψήφο σας δεσμευόμενος να υπηρετήσω το κοινό συμφέρον του τόπου, την αλήθεια και το ήθος, εκπληρώνοντας έτσι το χρέος μου ως ενεργός πολίτης απέναντι στην πόλη, στα παιδιά μου και τον τόπο που αγαπώ, δίνοντας το δικό μου παρόν.

Στις εκλογές αυτές θα αποφασίσουμε αν θα τεθούν οι σύγχρονες βάσεις πάνω στις οποίες θα οραματιστούμε και θα χτίσουμε τον δήμο που όλοι ονειρευόμαστε για τα επόμενα 30 χρόνια, ή θα συνεχίσουμε στην ίδια αδιέξοδη πορεία αδράνειας, σήψης και παρακμής.

Θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να χρωματίζουμε τα ψέματα στα χρώματα που μας αρέσουν ή θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια στις σχέσεις Δήμου και πολίτη.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ