30/11/2020

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

Ανακοίνωση Συλλόγου Κουρέων Κομμωτών Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  20/11/2020 18:24:55
φώτο αρχείου
Μετά και την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για καταγγελίες που δέχτηκε από επαγγελματίες του κλάδου κομμωτικής – αισθητικής και από τα Σωματεία του νομού ότι...

ορισμένοι επαγγελματίες δεν τηρούν τα Μέτρα Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη κατά της διασποράς του COVID-19, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους κατ’ οίκον,

Ο Σύλλογος Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας ενημερώνει τα μέλη του αλλά και τους πελάτες ότι όπως και στο προηγούμενο lockdown έτσι και σ’ αυτό ήταν αρκετά τα μηνύματα που έπαιρνε από συναδέλφους και πελάτες  για τον αθέμιτο ανταγωνισμό εις βάρος των επαγγελματιών που έχουν ανατείλει την επαγγελματική τους δραστηριότητα και κρατούν κλειστές της επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους, για την προστασία των ίδιων αλλά και των πελατών.

Όλοι πλήττονται από τα μέτρα κατά της πανδημίας όμως προέχει η ασφάλειά μας για να βγούμε νικητές.

Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να κερδοσκοπούν εις βάρος των συναδέλφων τους βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων κάνουν μεγάλο λάθος.

Είμαστε κοντά στους συναδέλφους αλλά και στους πελάτες μας με αίσθημα ευθύνης και πιστεύουμε ότι με ασφάλεια γρήγορα θα βγούμε δυνατοί από την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Σύλλογος Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.

Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό: