16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Ανακοίνωση - ενημέρωση προς διαφημιζόμενους στο ekalampaka.gr - Διευκρίνιση περί ανάρτησης banner Δήμου Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/04/2020 12:24:21
Αδιαμφισβήτητα η περίοδος που ζούμε είναι πρωτόγνωρη σε κάθε επίπεδο -οικογενειακό, κοινωνικό, επαγγελματικό. Η προστασία της υγείας μας έχει αναδειχθεί σε μέγιστη προτεραιότητα, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εν μέσω μιας φονικής πανδημίας που πλήττει την υφήλιο...

Τα αυστηρότατα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid-19, οι περιορισμοί κινήσεων, το κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων λειτουργούν θετικά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ταυτόχρονα όμως πλήττουν την εύθραυστη οικονομία της χώρας μας, και τη ρευστότητα των επαγγελματιών και οικογενειακών προϋπολογισμών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλοι μας να κουβαλάμε εκτός από το «φορτίο» του να βγούμε υγιείς και ασφαλείς από αυτό τον υγειονομικό κυκεώνα, και ένα δεύτερο φορτίο, την αγωνία για το πώς θα ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές οικονομικές μας υποχρεώσεις που συνεχίζουν να "τρέχουν" ακατάπαυστα.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - BANNERS
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Συμμεριζόμενοι αυτήν την αγωνία, κάνουμε γνωστό ότι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας μας (είτε λειτουργούν, είτε έκλεισαν λόγω των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση) θα προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι την άρση των μέτρων που επεβλήθησαν.

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΟΒΟΛΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ BANNER ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Παράλληλα θεωρούμε απαραίτητο να προβούμε στην παρακάτω διευκρίνιση αναφορικά με το ενημερωτικό banner που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, το οποίο μας εστάλη από το Δήμο Μετεώρων έναντι αμοιβής.

Κάνουμε, λοιπόν, γνωστό ότι αποποιούμαστε της συμφωνηθείσης -με το Δήμο Μετεώρων- αμοιβής που αφορά ανάρτηση ενημερωτικού banner σχετικά με μέτρα κατά του φονικού ιού covid-19, και ότι το συγκεκριμένο banner, αλλά και όσα ακολουθήσουν σε σχέση με την εν λόγω ενημερωτική καμπάνια, θα αναρτηθούν ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα μας, για όσο καιρό η χρησιμότητά τους κριθεί αναγκαία.

Αντώνης Βλιώρας
Σχόλια
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το άρθρο.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ