facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ηλία Βασταρούχα ~ Με το συνδυασμό του Θοδωρή Αλέκου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/09/2022 12:35:51
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ηλία Βασταρούχα ~ Με το συνδυασμό του Θοδωρή Αλέκου

Αγαπητοί Συγχωριανοί, Αγαπητοί Φίλοι 

Πολλοί από εσάς με γνωρίζατε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Παρόλα αυτά όμως το 2019, με την ψήφο σας με τιμήσατε, με εκλέξατε και σας ευχαριστώ από καρδιάς. 

Πλέον μετά από τρία (3) έτη γνωρίζετε ποιος είμαι και το όραμα που έχω για τα χωριά της Αύρας και της Νέας Ζωής. Όσον αφορά το χωριό που εκπροσωπώ την Νέα Ζωή, ήταν ένα χωριό κατά κοινή ομολογία όλων μας, "ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ και "ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ" για πολλά χρόνια. Τα τελευταία τρία (3) έτη έγιναν πολλές παρεμβάσεις και διάφορα έργα τα οποία όλοι γνωρίζετε και θεωρώ περιττό να αναφέρω. Επίσης και άλλα έργα έχουν ήδη προγραμματιστεί να γίνουν στο προσεχές χρονικό διάστημα. 

Χωρίς να θέλω να σας κουράσω ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου εκ νέου στην Κοινότητα της Αύρας του Δήμου Μετεώρων στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, με τον συνδυασμό του κ. Θοδωρή ΑΛΕΚΟΥ. Μαζί ξεκινήσαμε το 2019, μαζί θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. 

Πορεύτηκα και θα πορευτώ ξανά, δίπλα σε έναν άνθρωπο με αξίες και όραμα για τον Δήμο Μετεώρων, έναν άνθρωπο ο οποίος αγάπησε το χωριό μας από την πρώτη στιγμή, έναν άνθρωπο ο οποίος προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, έναν άνθρωπο που η πόρτα του είναι ανοιχτή για όλους ανά πάσα στιγμή, έναν άνθρωπο ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του σε όλα, όταν κάποιοι άλλοι "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" ακόμα και σήμερα που βρίσκεται η Νέα Ζωή.

Ζητώ λοιπόν από εσάς να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας. 

Πέρα από τους Υπηρεσιακούς λόγους της υποψηφιότητάς μου που όλοι γνωρίζετε, νομίζω ότι απέδειξα στην πράξη, την αγάπη μου και την όρεξη για προσφορά που έχω για το χωριό μας. Δεν επαναπαύτηκα στην εκλογή μου. Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, διεκδικώντας το καλύτερο για όλους, γιατι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Σας ευχαριστώ 

Με εκτίμηση και σεβασμό 

ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ Σπ ΗΛΙΑΣ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΡΑΣ
(εκπροσωπώντας το χωριό της Νέας Ζωής) 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΒΑΝΤΟΒΛΑΧΩΝ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
X3TVG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ