17/1/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 

 


 

 ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ αποφαση του Δημοτ. Συμβουλίου για απαλλαγή τελών χρήσης τραπεζοκαθισμάτων, τροφείων, διδάκτρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/05/2020 14:06:59
Άλλη μια ακύρωση απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Σ. Ελλάδας είχαμε σήμερα. Ειδικότερα ακυρώνεται η υπ' αριθ. 42/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων περί...

«Απαλλαγή της καταβολής των τελών χρήσης τραπεζοκαθισµάτων στις πληγείσες επιχειρήσεις, των τροφείων παιδικών σταθµών, των διδάκτρων των χορευτικών µαθηµάτων και της µουσικής σχολής, των µισθωµάτων σχολικών, αθλητικών κυλικείων και δηµοτικών ακινήτων, σύµφωνα µε την πράξη νοµοθετικού περιεχοµένου ΦΕΚ Τεύχος A 64/14.03.2020 «Κατεπείγοντα µέτρα αντιµετώπισης της ανάγκης περιορισµού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» για όσο χρονικό διάστηµα διαρκεί η κρίση».

Στο αιτιολογικό, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία για την έκδοση της απόφασης, δεδομένου ότι κατά τη συζήτηση του θέματος διατυπώθηκαν διαφορετικές προτάσεις από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης δεν καθίσταται σαφές ποια πρόταση εγκρίθηκε εν τέλει και με ποια πλειοψηφία.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9KT8H
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ