27/1/2023
  


 
Άκρως εντυπωσιακό θέαμα στο Διασυλλογικό Τουρνουά «METEORA CHALLENGE FIGHTERS» Kata - Kumite από τη σχολή PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club [438 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/05/2022 17:50:34

Εντυπωσιασμένοι και ενθουσιασμένοι από το θέαμα έμειναν οι συμπολίτες μας και επισκέπτες που παρακολούθησαν σήμερα Σάββατο στο «Βλαχάβειο» κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης μας τους αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Τουρνουά «METEORA CHALLENGE FIGHTERS» Kata - Kumite.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης, που τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και του Δήμου Μετεώρων, είχε ο Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος 5 dan και η σχολή PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητικές αποστολές από την Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα, την Πύλη, το Αμύνταιο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Καβάλα.

Η αγωνιστικότητα και μαχητικότητα των αθλητών ήταν εμφανής σε κάθε αγώνα στο tatami και στο ring, και επιβραβεύτηκε αναλόγως με το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων που παρακολούθησαν μια άρτια καθ’ όλα διοργάνωση.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
K82I6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ