facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Αγιασμός και έναρξη Κατηχητικών στην ενορία της Διάβας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/10/2022 08:56:06
Αγιασμός και έναρξη Κατηχητικών στην ενορία της Διάβας
φώτο αρχείου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΤΗΛ. 24320 23645 www.inadd.net
[email protected]  instagram: enoria.diavas

Αγαπητά μας παιδιά,

Ο δύσκολος καιρός της πανδημίας ταλαιπώρησε τη ζωή μας. Μας απομάκρυνε και μας προβλημάτισε. Όμως, τώρα ήρθε ο καιρός με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά να ανταμώσουμε και πάλι όπως πρώτα. Τα Κατηχητικά ξεκινάνε!

Το Κατηχητικό αποτελεί ευλογία στη σημερινή δύσκολη εποχή με τα πολλά προβλήματά της. Στο Κατηχητικό μιλάμε για τον Θεό, τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους, την Εκκλησία, μέσα από ιστορίες γνωρίζουμε τον Θεό και μέσα από συζητήσεις καταθέτουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας. Αλλά αυτά δεν φτάνουν! Παίζουμε, γελάμε, κατασκευάζουμε χειροτεχνίες και γευόμαστε νόστιμες τοπικές λιχουδιές σε κάθε μας ευκαιρία και συνάντηση, πηγαίνοντας εκδρομές.

Αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα τελέσουμε τον Αγιασμό. Όλοι μαζί. Εσείς, οι κατηχητές, οι συνεργάτες του νεανικού έργου και φυσικά οι γονείς σας. Έτσι, για να ξεκινήσουμε με την ευλογία του Θεού που τόσο μας αγαπάει και μας ενώνει σε μία μεγάλη οικογένεια.

Σας προσκαλούμε αυτό το Σάββατο. Σας περιμένουμε όλα τα παιδιά της Διάβας. Όλους τους μαθητές των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Να γίνουμε μία ομάδα, μία φωνή, ένα τραγούδι, η ωραιότερη ζωγραφιά με τα χαμόγελά σας στον ουρανό της ζωής μας. 

Ελάτε όπως είστε. Αρκεί η καλή σας διάθεση. Έχουμε πολλά να κάνουμε φέτος στο Κατηχητικό! Έχουμε δίπλα μας την ενοριακή βιβλιοθήκη με τόσα πολλά όμορφα βιβλία. Μας περιμένει να διαβάσουμε και να παίξουμε. Και φυσικά, έχουμε να ετοιμαστούμε για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αλλά και για τον Μύλο των Ξωτικών! Πάρτε χαρτί και μολύβι. Ξεκινάμε…

Ο ιερέας του ναού π. Ηρακλής Φίλιος
Οι Κατηχητές του ναού
Οι συνεργάτες του νεανικού έργου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5YI4V
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ